Jobbsafari är en del avschibsted logo

Viasats kundtjänst i Kalmar söker dig med sälj- och servicekänsla

Viasats kundtjänst i Kalmar söker dig med sälj- och servicekänsla

Webhelp Sweden AB · Nybro · Ansök senast 29 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vad kommer du att uppleva hos Webhelp?

Du kommer att vara på en rolig och skön arbetsplats omgiven av drivna kollegor som alla arbetar med att tillhandahålla en service i världsklass genom att svara på inkommande kundsamtal om till exempel fakturor, abonnemang och teknik. Genom att lyssna aktivt skapar du kontakt och anpassa dina svar till kundens önskemål och behov. Utfrån det har du möjlighet att informera dem om ytterligare tjänster och erbjuda mervärde i varje kundkontakt.

Vi letar efter dig som gillar människor, är bekväm i telefon och uttrycker dig väl skriftligt. Du har en mogen inställning till ditt arbete och tycker om att ge det ditt bästa.

Du som ser värdet av erfarenhet inom service och kommunikation och är nyfiken på försäljning, missa inte chansen, ansök idag för #jobbjustnu !!

Ta del i ett framgångsrikt och energiskt projekt i en spännande tid, då Viasat och Canal Digital nu förenar sina krafter och tillsammans tar äventyret, förälskelsen och upplevelserna vidare in i de svenska vardagsrummen!

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att möta en energisk, öppen och positiv stämning hos oss. För att stärka sammanhållningen i våra team anordnas med jämna mellanrum aktiviteter eller gemensamma tävlingar. Och, inte minst:

  • Kollektivavtal med Unionen
  • Friskvårdsbidrag
  • Utvecklingsmöjligheter - Då Webhelp Nordic växer skapas det kontinuerligt många nya möjligheter för våra medarbetare att ta sig an nya utmaningar och vidareutvecklas.

Vi letar efter dig,

... som vill ge den bästa kundupplevelsen

För att lyckas i positionen är det viktigt att du är utåtriktad i din kontakt med kunderna. Du är ärlig, ödmjuk, lyssnar aktivt på kunden och hans behov, du tycker också om att lösa problem.

... som gillar att generera resultat

Du är en lagspelare som vill bidra till goda resultat. I den här positionen har du ett utmärkt tillfälle att påverka din lön genom ett bonusprogram, som är ett tillägg till grundlönen. Vi letar efter dig som fungerar på ett effektivt och strukturerat sätt och är van att arbeta i hög takt. Dessutom är det naturligt för dig att ta initiativ, du är engagerad, ambitiös och målinriktad i ditt arbete.

Du har också grundläggande datakunskaper i Microsoft Office samt godkända betyg i Svenska 1 och Engelska 5 (Svenska A & Engelska A). Eftersom vårt koncernspråk är engelska måste du vara bekväm med samtal på det språket. Du har fyllt 18 år och finns inte med i belastningsregistret.

Blir du vår kollega i Kalmar...

Då kommer du börja tjänsten med en utbildning som sträcker sig över 4 veckor där vi varierar utbildning med arbete. Under utbildningen fokuserar vi på att förbereda dig som nyanställd på bästa sätt och ger dig kunskaper inom följande områden:

  • Kundsystem
  • Fakturahantering
  • Teknik
  • Försäljning
  • Retorik och samtalshantering

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Webhelp Sweden AB

Placering

Nybro

Kontaktperson

Webhelp Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons