Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi växer och söker en Senior Researcher till AW Executive Search

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 1 okt. (60 dagar kvar)

Vill du bli en del av ett entreprenöriellt team och vår fortsatta tillväxtresa på AW Executive Search? Vi är ett ungt företag startat av specialister inom branschen med fantastiska förutsättningar i samarbetet med systerbolagen inom AW Group.

Information om uppdraget

I rollen som Senior Researcher har du helhetsansvar för kartläggning av kandidater och marknadsundersökning i våra rekryteringsprocesser och jobbar tillsammans med Seniora konsulter och projektledare i uppdragen mot kund.

Vi låter främst motivation och förutsättningar för uppdragen styra hur vi sätter ihop teamet och det är viktigt att du trivs i en bred roll med varierade uppgifter. Denna roll är ny hos oss och vi söker dig som vill och kan vara med och bygga upp researcher-funktionen tillsammans med oss.

AW Executive Search är specialister på rekrytering av chefer och Interim Management. Vi är en del av AW Group tillsammans med företag som, Academic Work, AW Academy och Digitalent.

Genom AW Group får vi möjlighet att samarbeta med de största företagen i Sverige och Norden, vara del av en koncern med nöjdast kunder i branschen (enligt svenska kvalitetsindex) och dessutom dela en kultur med fokus på Share Energy, Show Heart och Beat Yesterday vilket vi lever varje dag inom AW Executive Search.

Vi som jobbar här har alla minst 10 års erfarenhet inom rekrytering och söker nu dig som har flera års erfarenhet av Executive Search, som ytterligare kan stärka våra seniora nätverk och bidra med gedigen kompetens och erfarenhet.

Vi har höga ambitioner för tillväxt, här får du möjlighet att växa tillsammans med oss och driva resan framåt! Som den första personen i en senior researcher-roll ansvarar du dels för hur research-organisationen ska byggas i samband med att vi växer men är även en nyckelfunktion med ditt nätverk och kompetens, i de uppdrag vi jobbar med mot kund.

Arbetsuppgifter

Om du söker en roll där rollbeskrivningen är helt utstakad från start så är detta kanske inte rätt plats för dig, men om du vill vara med och utveckla både din roll och bolaget tillsammans med oss så ska du absolut läsa vidare. Vi letar efter en Senior Researcher som har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa fantastiska resultat och relationer med kunder, kandidater och kollegor. Du trivs med att hålla dig a jour med vad som händer på arbetsmarknaden och är en fena på att hitta och skapa kontakt med attraktiva kandidater på marknaden.

Arbetsuppgifter:
  • Kontinuerligt bygga nätverk av kandidater inom relevanta områden för vår affär
  • I de projekt du ansvarar för; Göra marknadsanalys, kartläggning av kandidater, kontaktande av desamma och inbokning av intervjuer hos ansvarig konsult
  • Hålla i longlistmöten med kund, där utkomsten av searcharbetet presenteras
  • Skapa underlag för införsäljning av de tjänster du jobbar med tillsammans med ansvarig konsult.
Vi söker dig som
  • Har flera års erfarenhet av Executive Search med fokus på research, kartläggning och nätverksbyggande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en styrka i kommunikationen, både i tal och skrift eftersom rollen innebär mycket kontakt med både kandidater och kunder
  • Har relevant utbildning; till exempel en utbildning inom HR med intresse för affärer eller utbildning i ekonomi med intresse av att arbeta med människor
Erfarenhet av ansvar för researcher-funktion, eventuellt som team-leader, är meriterande för tjänsten

Vi ser gärna att du, liksom vi, motiveras av utmaningar, höga mål och har ett stort fokus för att uppnå resultat. Att du är engagerad i ditt arbete och håller fokus på resultatet även när du står inför utmaningar. Du har förmåga att planera ditt eget arbete på ett realistiskt sätt och tycker om att jobba tillsammans med andra, eftersom vi andra i teamet jobbar mycket självständigt men älskar att samarbeta och utvecklas tillsammans.

Som researcher och kollega är du lyhörd för kunder och kollegor med ett tydligt kvalitetsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Är detta ditt nästa steg? Skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm