Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi växer och söker en Researcher inom Executive Search

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 1 okt. (59 dagar kvar)

Vill du bli en del av ett entreprenöriellt team och vår fortsatta tillväxtresa på AW Executive Search? Vi är ett ungt företag startat av specialister inom branschen med fantastiska förutsättningar i samarbetet med systerbolagen inom AW Group.

Information om uppdraget

I rollen som Researcher stöttar du seniora konsulter och projektledare med kartläggning av kandidater och marknadsundersökning i våra rekryteringsuppdrag mot kund. Vi låter främst motivation och förutsättningar för uppdragen styra hur vi sätter ihop teamet och det är viktigt att du trivs i en bred roll med varierade uppgifter.
AW Executive Search är specialister på rekrytering av chefer och Interim Management. Vi är en del av AW Group tillsammans med företag som, Academic Work, AW Academy och Digitalent.

Genom AW Group får vi möjlighet att samarbeta med de största företagen i Sverige och Norden, vara del av en koncern med nöjdast kunder i branschen (enligt svenska kvalitetsindex) och dessutom dela en kultur med fokus på Share Energy, Show Heart och Beat Yesterday vilket vi lever varje dag inom AW Executive Search.
Vi har höga ambitioner för tillväxt, här får du möjlighet att växa tillsammans med oss och driva resan framåt!

Arbetsuppgifter

Om du söker en roll där rollbeskrivningen är helt utstakad från start så är detta kanske inte rätt plats för dig, men om du vill vara med och utveckla både din roll och bolaget tillsammans med oss så ska du absolut läsa vidare. Vi letar efter en Researcher som har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa fantastiska resultat med högt kvalitetsfokus och relationer med kunder, kandidater och kollegor. Du trivs med att hålla dig á jour med vad som händer på arbetsmarknaden och är en fena på att hitta och skapa kontakt med attraktiva kandidater på marknaden. I rollen har du naturligtvis stort stöd från våra seniora konsulter och rekryterare men bör trivas med stort mått av eget ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Identifiera och kartlägga relevanta kandidater samt kontakta och telefonintervjua dessa, samt arbete proaktivt för att bygga nätverk av kandidater i relevanta branscher och funktioner
  • Hantera ansökningar och göra urval samt boka intervjuer med ansvarig konsult
  • Tillsammans med ansvarig konsult hålla i longlistmöten med kund, där utkomsten av searcharbetet presenteras
  • Skriva annonser och marknadsmaterial för de rekryteringsuppdrag du jobbar med.
Vi söker dig som
  • Har någon erfarenhet av rekrytering, gärna med fokus på research, kartläggning och nätverksbyggande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en styrka i kommunikationen, både i tal och skrift eftersom rollen innebär mycket kontakt med både kandidater och kunder
  • Har relevant utbildning; till exempel en utbildning inom HR med intresse för affärer eller utbildning i ekonomi med intresse av att arbeta med människor.
Vi ser gärna att du, liksom vi, motiveras av utmaningar, höga mål och har ett stort fokus för att uppnå resultat. Att du är engagerad i ditt arbete och håller fokus på resultatet även när du står inför utmaningar. Du har förmåga att planera ditt eget arbete på ett realistiskt sätt och tycker om att jobba tillsammans med andra, eftersom vi andra i teamet jobbar mycket självständigt men älskar att samarbeta och utvecklas tillsammans.

Som researcher och kollega är du lyhörd för kunder, kollegor med ett tydligt kvalitetsfokus i dina dagliga prioriteringar. Du trivs med att hålla dig ajour med vad som händer på arbetsmarknaden genom kontinuerliga omvärldsanalyser.

Är detta ditt nästa steg? Skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm