Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker ytterligare en HR Partner!

YrkesAkademin AB · Stockholm · Ansök senast 10 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rollen
Som HR Partner kommer du att vara en viktig del av ett team som bygger och utvecklar en affärsnära HR-funktion med fokus på medarbetarnas möjligheter till att utveckla verksamheten. YrkesAkademin är i en spännande tillväxtfas och du har stora möjligheter att vara med och påverka. Du kommer att arbeta nära verksamheten vilket innebär att du har några resdagar per månad. Du ingår i den svenska HR-organisationen och bidrar direkt till affärsområdenas ledningar . I rollen som HR Partner rapporterar du till chef för HR & Kommunikation.

Rollen är bred och innebär bl. a;
  • Stötta och coacha chefer
  • Arbetsmiljöfrågor och rehabilitering
  • Förändringsleda prioriterade projekt
  • Stötta organisationen i arbetsrättsliga ärenden
  • Rekrytering & Employer Branding
  • Digitalisera och utveckla rutiner och policys
  • Fackliga relationer
  • Coacha i förändring
  • Performance Management
  • Hantera medarbetarundersökningar och uppföljning
Tjänsten är placerad i våra nya fina lokaler i Stockholm City.

Om dig
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning som personalvetare eller motsvarande, samt att du har flerårig erfarenhet av arbete i liknande roll. Du har arbetat brett inom HR och har en förståelse för de utmaningar som chefer kan behöva stöttning i.

Du trivs med stort ansvar där du är duktig på att samarbeta och kommunicera med både kollegor och chefer. Du är lyhörd, aktivt närvarande och har en naturlig förmåga att bygga och upprätthålla goda relationer. Du bör vara självständig och känna dig bekväm med att ta egna initiativ för att säkerställa en vidareutveckling av HR området.

Du förväntas ha hög integritet och ha förmågan att prioritera och samtidigt behålla det övergripande perspektivet.

Som person är du en naturlig lagspelare, noggrann och prestigelös. Du är strukturerad, flexibel och uthållig i ditt arbete samt har god kommunikationsförmåga.

YrkesAkademin är ett företag under tillväxt därför det är viktigt att du trivs i ett företag under snabb förändring

Om YrkesAkademin
YrkesAkademin grundades 1997 och är idag en av Sveriges största leverantörer av yrkesutbildning för vuxna. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, komvux, yrkeshögskola, uppdragsutbildningar samt stöd och matchning. Våra utbildningar blir en väg till nytt jobb för mer än 10 000 personer varje år. Åtta av tio får en anställning efter utbildning hos Yrkesakademin. Det beror på att vi samarbetar med företagen, utbildar för jobb där det saknas personal, och tar reda på vad varje deltagare behöver för att kunna lära sig på bästa sätt. YrkesAkademin består av ca 600 medarbetare med verksamhet på 50 orter i hela Sverige och i Finland. Läs mer på ya.se.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

YrkesAkademin AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons