Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker vikarierande fastighetsskötare

Vi söker vikarierande fastighetsskötare

Alfta-Edsbyns Fastighets AB · Ovanåker · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vi söker nu efter en serviceinriktad person som vill jobba med fastighetsskötsel. Gillar du att vara utomhus och arbeta med grönyteskötsel? Då kanske det är just dig vi söker!


Vilka är vi?

Alfta-Edsbyns Fastighets AB finns i Ovanåkers kommun, i hjärtat av Hälsingland. Vi är ett helägt fastighetsbolag som ägs av Ovanåkers kommun och verkar inom Allmännyttan. Vi har idag ca 1 600 lägenheter för uthyrning, varav ca 650 finns i Alfta och ca 950 finns i Edsbyn. Utöver våra hyreshus förvaltar vi även fastigheter åt Ovanåkers kommun, där vi jobbar med olika delar av driften. Vårt huvudkontor finns i Alfta och vi förvaltar också industrilokaler i vårt systerbolag Alfta Industricenter AB. Vid Aefab arbetar vi med att bygga, förvalta, utveckla och skapa attraktiva boenden för en ökad inflyttning till kommunen. Företaget har ca 65 anställda som arbetar med allt ifrån ledning, administration, lokalvård, fastighetsförvaltning och byggnadsteknik till el- och driftsfrågor samt information- och marknadsfrågor.

Vad ska du göra?

Arbetet går till största del ut på att hålla fint ute i våra bostadsområden, grönyteskötsel. Du kommer att arbeta i team men också självständigt.

Grönyteskötsel innebär bland annat: gräsklippning, klippa häckar och buskar, nyplantering, rensning av rabatter, rensa sand i sandlådor och på lekplatser samt kratta och sopa sand.

Mindre reparationer, målning och städning samt avfallshantering kan också förekomma.

Vem är du?

Du har en positiv attityd, gillar att arbeta både i team och självständigt samt vill ta ansvar för våra utemiljöer och göra fint för våra hyresgäster och kunder.

Du ska ha goda kunskaper i svenska (både tal och skrift).

Våra hyresgäster är vår viktigaste tillgång och att de ska trivas och känna sig väl bemötta i sina hem är självklart för oss. Du och vi har stor respekt för att människor är olika och ska kunna bemöta alla på ett bra sätt.

Tjänsten kräver B-körkort.

Tjänsten är ett vikariat på 100%, 3 månader med start 2023-04-01.

Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret på vår hemsida samt bifoga ditt CV och personliga brev, senast 28e februari 2023.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alfta-Edsbyns Fastighets AB

Placering

Ovanåker

Kontaktperson

Alfta-Edsbyns Fastighets AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons