Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker utvecklare och testare till kund i Malmö!

Vi söker utvecklare och testare till kund i Malmö!

StudentConsulting · Malmö · Ansök senast 4 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för utveckling och testning? Vill du bli en del av ett team där du får möjlighet att växa och utvecklas, och som befinner sig i stor tillväxtfas? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Barkfors har över 30 års erfarenhet av innovativa lösningar och har en ledande position på den svenska marknaden. De arbetar med mjukvaruprogrammet T5; ett transportledningssystems fullspäckat med finesser för att förenkla och förbättra transportföretagens dagliga arbete. Barkfors arbetar med transport och logistik. Idag är Barkfors över 20 anställda som tillsammans jobbar för att utveckla system och kundrelationer.

Vi söker nu å Barkfors vägnar testare eller utvecklare för att utöka deras team. I denna roll kommer du att få ta ansvar och göra skillnad, på riktigt. Detta genom att tillsammans med dina kollegor utveckla transportledningssystemet T5 och bidra till att göra produkten än bättre. Din arbetsdag kan bestå av att arbeta både på klient och server-sidan. Är du inte fullstackutvecklare idag finns det goda möjligheter till att bli det på sikt.

På denna arbetsplats är grit en viktig del i jobbet. Det innebär att de är ihärdiga, beslutsamma och vågar ta sig an utmaningar tillsammans. Förutsättningarna är inte alltid optimala och riktlinjerna satta - som livet i allmänhet kan vara. Det är av stor vikt att du delar denna inställning.

Detta är en heltidstjänst med start omgående, arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider måndag till fredag. Kontoret ligger i Hyllie, Malmö. Detta är en rekrytering eller bemanning vilket innebär att du antingen kommer bli anställd direkt av kund eller på en provanställning genom oss på StudentConsulting.

Detta söker vi:
  • Du har ett starkt intresse för testning och utveckling. Du ser till att hålla dig uppdaterad kring det senaste inom området.
  • För att må bra, trivas och bli framgångsrik i rollen är din inställning lika viktig som din erfarenhet. Vi ser att du är driven, nyfiken och intresserad av att utvecklas.
  • Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta inom C#, JavaScript och SQL.
  • Som person är du initiativtagande, kreativ och inte rädd för att föreslå produktförbättringar och hitta lösningar.
  • Du är relationsskapande och kundorienterad. Du är mån om att säkerställa att du löser kundens behov.
Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi behandlar ansökningar löpande.

Sökord: Test, Utveckling, C#, Mjukvara, Transport

Sökord: Test, Utveckling, C#, Mjukvara, Transport

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons