Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker utbildade parkeringsvakter till gatumark

Vi söker utbildade parkeringsvakter till gatumark

SAFE SECURITY I SVERIGE AB · Uppsala · Ansök senast 4 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Safe Security i Sverige AB är ett Svenskt bevakningsföretag med en rikstäckande auktorisation. Safe Security i Sverige AB är ett välrenommerat bevakningsföretag med verksamhet som innefattar ordinära bevakningstjänster vilka utförs på uppdrag av Svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi söker dig som vill arbeta som parkeringsvakt på kommunal mark med trafiksäkerhet och service i fokus.

Är du även utbildad väktare kan du ha en kombinationstjänst vilket innebär variation och att du arbetar både som väktare vissa dagar och som parkeringsvakt på kommunal mark andra dagar.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang och bl.a. har ett högt säkerhetstänk och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Som parkeringsvakt hos Safe Security i Sverige AB uppvisar du alltid en seriös och professionell attityd. Du agerar omdömesfullt och initiativrikt för kundens bästa. Du har förmåga att skapa lugn och är bra på att anpassa ditt förhållningssätt utifrån de olika situationer som kan uppstå i arbetet. Du bör ha lätt för att möta andra människor och skapa relationer, men också kunna sätta tydliga gränser.

Vi letar efter dig som är färdig utbildad parkeringsvakt för kommunal mark.

Grundkrav:

- Du är färdig utbildad parkeringsvakt för kommunal mark.

- Meriterande är ytterligare utbildningar som väktare( VU1 och VU2).

- Som grundkrav gäller att du måste ha gymnasiekompetens och behärska svenska och engelska i tal och skrift väl.

- Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, positiva inställning och samarbetsförmåga. CV och betyg/intyg ska kunna styrkas vid aktuell intervju.


Intervjuer och rekrytering sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen in med din ansökan!



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SAFE SECURITY I SVERIGE AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Safe Security i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons