Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker trähusarbetare till Forsheda Hus

Vi söker trähusarbetare till Forsheda Hus

Forshedahus AB · Vetlanda · Ansök senast 9 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

I rollen som träindustriarbetare arbetar du tillsammans i grupp i produktionen och tillverkar bland annat väggblock efter ritningar. Arbetsuppgifterna kommer att vara allt ifrån montering av stommar, isolermaterial, beklädnad av ytter- och innerväggar samt fönstermontering.

Arbetsuppgifterna är varierande och kräver viss erfarenhet av arbete i liknande produktion. Kapning, spikpistolshantering, sätta isolering, ritningsläsning och sätta fönster är några av de arbetsuppgifter som förekommer i rollen som träindustriarbetare.

Formell kompetens

Vi önskar att du som söker har erfarenhet av eller är nyfiken på att jobba inom träindustrin. Som sökande är det meriterande att du har jobbat som träarbetare, trämontör eller ha erfarenhet inom byggbranschen samt kan ritningsläsning.
  • B-körkort samt tillgång till bil är ett krav, truckkort eller traverskort är meriterande
  • Hantering av spikpistol är en förutsättning och hantering av övriga handmaskiner är meriterande
Din bakgrund

Vi ser att du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Samt att du fått goda kunskaper att hantera spikpistol. Alternativt att du har läst träteknisktutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare. Du ska kunna arbeta olika arbetstider då skift kan förekomma.

Personliga egenskaper

Vi söker engagerade och motiverade snickare som trivs med att arbeta fysiskt, i högt tempo och alltid har viljan att leverera en god service! Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående samt van att hugga i där det behövs. Forsheda Hus värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitetstänkande och hälsomedvetenhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Nässjö Kommun

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forshedahus AB

Placering

Vetlanda

Dela jobbannonsen

Anmäl annons