Jobbsafari är en del avschibsted logo

VI SÖKER TRÄDGÅRDSLÄRARE I STOCKHOLM!

Hvilan Utbildning · Stockholm

·

Ansök senast 30 maj (46 dagar kvar)

I Stockholm bedriver vi arbetsmarknadsutbildning för vuxna inom trädgårdsskötsel, odling och anläggning i nära samarbete med näringslivet. Utöver den längre utbildningen erbjuder Hvilan Utbildning kurser och uppdragsutbildningar med olika trädgårdsinriktningar till företag inom regionen.

Vi söker nu dig med några års praktisk erfarenhet från branschen och med pedagogisk förmåga för undervisning i skötsel och förvaltning av utemiljö, odling, marken och växternas biologi samt trädgårdsanläggning för vuxna på en grundutbildning. Lärarbehörighet är inget krav, däremot måste du ha pedagogisk förmåga och yrkesmässiga kunskaper för jobbet. Som trädgårdslärare för våra arbetsmarknadsutbildningar utfärdar du ingen betygssättning

Du har förmåga att såväl självständigt som tillsammans med andra planera, utföra samt identifiera resurser för specialiserade arbetsuppgifter inom hela skötselundervisningen, från planering till uppföljning och värdering av genomfört arbete.

Aktuell undervisning är med vuxenstuderande inom ramen för grundutbildning inom trädgård. Din uppgift är att leda de studerande till goda studieresultat. Du har en god förmåga att kommunicera individuellt och i grupp med de studerande kring deras mål och resultat. Självklart tycker du att det är roligt och stimulerande att med pedagogisk kreativitet få de studerande att utvecklas och trivas med din undervisning. Vi vill att du med skickligt ledarskap kan skapa trivsel, tydlighet och struktur i undervisningen. Du vill även ta ansvar och utveckla kursverksamhet tillsammans med kollegor på Hvilan Utbildning och skapa samarbeten med företag.

Vi kan erbjuda dig ett arbete med stor variation i trevlig och kreativ miljö där du kommer arbeta tillsammans med skolans övriga personal i ett högt och stimulerande tempo, med stora möjligheter att utforma undervisningen efter egna pedagogiska idéer.

Vi söker trädgårdsinstruktörer till vår skola i Stockholm.

ANSÖKAN
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar, så skicka din ansökan snarast via e-post till hr@hvilanutbildning.se

Ansökan ska innehålla ett aktuellt CV och ett personligt brev. Betygskopior och referenser behöver inte bifogas i detta skede.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten, kontakta: Sandra Lennartsson på ht@hvilanutbildning.se

ARBETSTID
Deltid/heltid beroende på kompetensprofil

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hvilan Utbildning

Placering

Stockholm