Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker tjänstemän till marknadsledande företag inom bygg och anläggning

Vi söker tjänstemän till marknadsledande företag inom bygg och anläggning

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du intresserad av nytt uppdrag inom bygg och anläggning? Registrera dig som kandidat hos oss och öka chansen att bli matchad mot spännande uppdrag!

Vi får löpande in rekryteringsuppdrag från marknadsledande företag inom bygg och anläggning i Stockholm, Skåne och Göteborg. Ifall du är intresserad av nytt uppdrag - vill vi gärna komma i kontakt med dig! Vi söker dig som är projektledare, arbetsledare, platschef, projektchef, entreprenadingenjör med mera.

Hur går det till?
Det flesta uppdrag vi får in behöver tillsättas omgående och processen blir oftast klar inom tre till fyra veckor. Ett uppdrag som passar just dig kan komma in redan inom en vecka utan att vi vet om det. Därför vill vi be dig om att registrera er som en kandidat hos oss redan idag. 

Genom att skicka in en ansökan med ett CV skapar du en profil i vårt system vilket gör det enkelt för oss att matcha din profil med relevanta uppdrag. För att vi skall ha bästa möjliga underlag för att evaluera dig till tjänsten, ber vi dig fylla ut din kandidatprofil så fullständigt som möjligt. Ju mer utfyllande information du lägger in, desto större är chansen att vi snabbt kan matcha dig mot lediga uppdrag.

Så fort vi har ett passande uppdrag hör vi av oss för att stämma av din tillgänglighet, intresse för uppdraget och bjuder in till intervju för en närmare diskussion. På så vis använder vi tiden effektivt.

Ansökan och kontaktuppgifter
Bli en del av vårt professionella yrkesnätverk för uppdrag inom bygg och anläggning genom att skicka en ansökan och registrera en kandidatprofil med CV. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons