Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker styrelsesuppleanter!

D & D Hemtjänst i Halland AB · Halmstad · Ansök senast 4 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi letar efter dig som kan komplettera vår proffsiga styrelse. Känner du någon som är socionom eller jurist, har energi och lust att ingå i D & D Hemtjänst i Halland AB styrelse i Halmstad?

Vill du själv ge av din tid och kompetens till vår härliga verksamhet? Är du en eldsjäl som gillar att påverka och driva saker eller känner du en person? Vi söker dig som är intresserad av föreningsutveckling, tycker om strategiarbete, är duktig på organisatoriska frågor, ekonomi, lagar, personalfrågor eller är en fena på kommunikation.

Tidigare erfarenhet inom socialt arbete, exempelvis biståndshandläggare inom SoL (socialtjänstlagen) eller enhetschef inom hemtjänsten är meriterande. Arbete och kunskap inom något område som socialtjänstlagen, de associationsrättsliga kraven och de ekonomiska regelverken är ett krav.

Styrelseuppdraget innebär bland annat:

▪ Utveckla verksamheten genom närvarande vid varje styrelsemöte.

▪ Delta i styrelsemöten ca. 2 - 4 gånger per år (totalt antal timmar ca. 3–5 timmar per styrelsemöte).

▪ Representera D & D Hemtjänst i Halland AB i externa sammanhang.

Vem är du?

Att sitta i en styrelse innebär ett ansvar för organisationens verksamhet. Ett krav är att du är utbildad socionom eller jurist. Ett önskemål är att du är bra på hälso- och sjukvårdsfrågor specifikt SoL (socialtjänstlagen) och har förvärvat tillräckliga kunskaper om innehållet i den lagstiftning som reglerar den specifika verksamheten, eller de ekonomiska regelverk som styr associationsformen.

På vår webbplats www.hemtjanstihalland.com kan du hitta mer information om oss.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss. Vi utlovar ett gott kamratgäng och ett givande uppdrag samt god arvode vid varje styrelsemöte.

Kontakta oss senast den 4 december 2020. Nominera dig själv eller någon du känner till styrelse! Glöm inte ange dina kontaktuppgifter: namn och telefonnummer samt profession.

Skicka nomineringen till Allden.hasku@hemtjanstihalland.com

OBS! Utdrag från Bolagsverket, Skatteverket, Kronofogden och Polismyndigheten inhämtas och därför är det ett krav att du är helt fri i alla register.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

D & D Hemtjänst i Halland AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

D & D Hemtjänst i Halland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons