Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker studenter till välkänd produktion i Helsingborg!

Vi söker studenter till välkänd produktion i Helsingborg!

StudentConsulting · Helsingborg · Ansök senast 13 dec.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett jobb vid sidan av dina studier? Studerar du på minst 50% i över ett år till? Trivs du med ett fysiskt arbete och att arbeta i stora grupper? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu flexibla produktionsarbetare som söker nya utmaningar på välkänt företag inom frukt och grönt i Helsingborg. Som medarbetare på detta uppdrag får du möjligheten att arbeta på flera olika avdelningar med varierande arbetsuppgifter. I huvudsak kommer tjänsten att bestå av packning och hackning av sallad. Det finns även möjlighet att arbeta på flera avdelningar som t.ex. råvaru- eller plocklagret. Vi söker alltså dig som är öppen för att arbeta med olika arbetsuppgifter och trivs bra med att arbeta i samarbete med andra människor. Det finns möjlighet att jobba både dags- och nattskift.

Detta söker vi:

Detta söker vi:

Vi ser att du studerar på minst 50%. För att trivas och lyckas i tjänsten är det centralt att du gillar att arbeta i högt tempo och är flexibel i ditt arbete. Vi ser att du kan anpassa dig efter olika nivåer av arbetsbelastning och alltid strävar efter att leverera kvalitet genom effektivt arbete. Vi söker dig som är ute efter en långsiktig tjänst där du kan utvecklas i din roll. Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd till kunden men det finns goda chanser att bli övertagen av kunden för rätt person. Genom att visa framfötterna och prestera på topp har man goda möjligheter att utvecklas inom företaget. Du kommer arbeta i en kall miljö vilket även ställer krav på att du är fysiskt tålig och trivs med att arbeta med kroppen.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du har körkort och har tillgång till egen bil.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka redan idag då tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidater!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons