Jobbsafari är en del avschibsted logo

VI SÖKER SOMMARVIKARIER TILL KUNDSERVICE!

Kontor · Lysekil · Ansök senast 31 mars

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Varje dag underlättar vi vardagen för över 45 000 hushåll, verksamheter och företag i våra fyra ägarkommuner. Rambo AB är ett kommunägt miljöföretag i norra Bohuslän inom återvinning och avfallsrådgivning med hushålls- och företagskunder. Vi står för närhet, enkelhet och förtroende. Rambo ägs av Lysekil, Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner och har ca 80 anställda.

Om tjänsten

Rambos kundservice är kontakten mot både privatpersoner och företag. Vi är ett team på fyra personer och i sommar behöver vi dig som förstärkning under vår semesterperiod. Brinner du för service, har hög social kompetens och ansvarskänsla hoppas vi att du hör av dig med en ansökan.

Arbetsuppgifter

Vi jobbar med frågor om renhållning, återvinning och miljö. Du möter kunder främst genom telefon, mejl och chatt. I uppgifterna ingår både beställningar, att hantera felanmälningar samt olika abonnemangsfrågor.

Vi söker dig som…

Som person är du serviceinriktad, noggrann, ansvarstagande och flexibel. Du tycker om att samarbeta med andra och har en förmåga att hantera olika individer och situationer. Du har fyllt 18 år, kan tala och skriva flytande svenska samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är van att arbeta digitalt och lär dig gärna nya IT-baserade system. Det är positivt om du har arbetet med service tidigare och lägger stor vikt vid trevligt bemötande. Kunskaper i dataprogrammet EDP och färdigheter i engelska är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Passar vi dig?

Rambo erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i en engagerad och positiv arbetsgrupp där vår värdegrund förenar oss och fungerar vägledande i det dagliga arbetet. Genom att agera på ett sätt som visar att Rambo står för förtroende, enkelhet och närhet förstår kunderna vilka vi är.

Du som söker bör vara på plats den 17 maj och kunna arbeta till och med den 13 augusti.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kontor

Placering

Lysekil

Kontaktperson

Regional Avfallsanläggning i Mellersta Bohus- Lä

Dela jobbannonsen

Anmäl annons