Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker Skorstensfejare till Lindesberg

Vi söker Skorstensfejare till Lindesberg

Lindesbergs Sotningsdistrikt AB · Lindesberg · Ansök senast 2 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lindesbergs Sotningsdistrikt AB verkar för ett tryggare och hälsosammare boende. Vi är specialiserade inom brandskyddskontroll och sotning, besiktning, ventilation, värmepumpar samt åtgärder kring förekomst av radon. Vi ingår i SoVent Group, som är den ledande aktören inom sotnings- och ventilationsbranchen. Som medarbetare får du tillgång till vår egna skola, SoVent Academy och blir på så sätt en del av utveckling av rollen och bolaget. SoVent Academy erbjuder utbildning inom ledarskap, ekonomi, ventilation och sotning.

Din Roll

Skorstensfejare är traditionsfullt yrke med stort ansvar att förebygga bränder och spara energi. Till arbetsuppgifterna hör att rensa skorstenar från sot, kontrollera eldstäder och rengöra ventilationsanläggningar. Våra kunder har ofta frågor om till exempel hur man eldar på bästa sätt eller vilka regler som gäller för installation av eldstäder och rökkanaler, så rådgivning ser vi som en naturlig del av jobbet.

Din profil

För att trivas i rollen och företaget bör du uppskatta att träffa kunder och bygga långsiktiga relationer. Du känner ett stort engagemang över att få dina kollegor att må bra och utvecklas och på så sätt nå bästa resultat. Utbildning inom yrket är självklart ett stort plus men inget krav. Det viktigaste för oss är istället hög arbetsmoral, god förståelse för service och stor vilja att lära sig. B-körkort är dock ett krav.

Vi går igenom ansökningarna löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lindesbergs Sotningsdistrikt AB

Placering

Lindesberg

Kontaktperson

The We Select Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons