Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker Sjuksköterskor till BUMS!

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 1 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i bemanning, men vill ha tryggheten i en fast anställning? Vill du ha utmaningar, träffa nya människor och älskar arbete som sjuksköterska? Då är BUMS något för dig!

Vi erbjuder dig:
  • En individuell introduktion
  • Stort inflytande över din arbetstid, i form av önskeschema
  • Garanterad arbetstid på din basplacering
  • Extra administrativ tid
  • Både intern och extern kompetensutveckling
  • Goda möjligheter att vidareutvecklas
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

BUMS - "Bemanning Uthyrning Malmö Sjuksköterskor" - har funnits sedan 2003 och är Malmö stads eget resursteam bestående av sjuksköterskor och distriktssköterskor.

Nu utökar vi verksamheten och söker nya medarbetare. BUMS består av välutbildade och engagerade sjuksköterskor med hög kompetens och god kännedom om samtliga verksamheter inom vård och omsorg. BUMS bidrar till att vård - och omsorgsarbetet fungerar professionellt även när ordinarie sjuksköterskor är frånvarande eller när resursförstärkning krävs.

BUMS arbetar mot både Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen och Funktionsstödsförvaltningen.

Din uppgift är att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på den arbetsplats som du för tillfället bemannar. Som BUMS-sjuksköterska jobbar du dagar, kvällar och helger. Utifrån medarbetarnas egna önskemål kan nätter bli aktuella, men det är inget krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och har några års erfarenhet i arbetet som sjuksköterska.

Tjänsten passar dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Du tycker att det är roligt och stimulerande att röra dig mellan olika verksamheter och arbetsplatser samt trivs med att arbeta självständigt.

Som person är du lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när kluriga situationer uppstår. Du är utåtriktad, lösningsfokuserad, har ett gott bemötande och inte minst, en hög servicekänsla. Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten.

Som sjuksköterska i BUMS krävs det att du har B-körkort och kan cykla.

Om arbetsplatsen

BUMS är ett bemanningsteam för alla Malmö stads verksamheter inom vård- och omsorgssektorn. Teamet består av sjuk- och distriktsköterskor med bred kompetens och lång erfarenhet. Deras uppdrag är att utföra insatser och bedömningar enligt hälso- och sjukvårdslagen och författningar samt att handleda omvårdnadspersonal.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta i BUMS: https://bit.ly/300r4pG

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister.

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Hassan Sosani

040-349203

Dela jobbannonsen

Anmäl annons