Vi söker servicetekniker för kommande behov

Adecco Sweden AB · Skövde

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en person som har intresse för teknik och elektronik? Är du händig och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter som ställer krav på noggrannhet? Då kan tjänsten som servicetekniker vara något för dig!

Om tjänsten Nu söker vi servicetekniker till våra framtida och befintliga kunder där du har kunskap inom områden som: mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik.
Din arbetsdag som servicetekniker kan variera beroende på arbetsplats och uppdrag. Arbetsuppgifter kan vara service, felsökningar, analyser, åtgärdsarbete och kundkontakt. Tjänsten innebär stora möjligheter till utveckling. Arbetstiden är förlagd dagtid.

Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag med start vid behov.
Det kommer vara löpande urval, så vänta inte med sin ansökan!

Om dig Vi söker dig som har minst tre-årigt gymnasium inom el, teknik, fordonsmekanik eller motsvarande. Har du också några års arbetslivserfarenhet inom service och underhåll av maskiner inom industri är meriterande. För denna tjänst krävs B-körkort. Du har en god förmåga att förstå, analysera och ge förslag för att åtgärda elektromekanisk och mekanisk utrustning. Du är driftig, noggrann, självständig och bra på att kommunicera. Vidare se vi att du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.

Du som söker är en pålitlig person med sinne för detaljer som sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift, samt har inga problem att kommunicera på engelska vid behov.

Viktigt för tjänsten är:
  • Serviceinriktad
  • Problemlösare
  • Stort tekniskt intresse och förståelse
  • Flexibel
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Skövde