Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker senior nätplanerare inom regionnät!

Vi söker senior nätplanerare inom regionnät!

Professionals Nord Rekrytering AB · Skövde · Ansök senast 28 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vårt kundföretag kan stolt titulera sig som Sveriges attraktivaste arbetsgivare och här präglas mångfald i både kompetens och personligheter. Vi rekryterar nu en nätplanerare som vill vara med och utveckla samhället och framtidens elnät!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en nätplanerare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag, där intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt kundföretags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
Vårt kundföretag förser nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el. Nu kan även du vara med och planera för framtidens elnät tillsammans med dina kollegor. Du får även chans till att arbeta hos ett företag som värdesätter ledarskapsutveckling, samt din personliga utveckling såväl som arbetsteamets kollektiva utveckling.


Arbetsuppgifter
Som nätplanerare hos vårt kundföretag arbetar du med flera uppgifter inom planeringsprocessen, både vad gäller nya anläggningar och ombyggnadsprojekt. Du arbetar med regionnätet för stationer 10 - 400kV och har en viktig roll för att nätet ska fungera och utvecklas på bästa sätt. Det handlar om att arbeta med bland annat;
  • förstudier
  • nätplanering
  • beräkningar
Du arbetar aktivt för att ta fram tekniska lösningsförslag samt investerings- och lönsamhetskalkyler som underlag till beslut.


Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom teknik, elkraft, nät, energi eller liknande. Till detta har du en dokumenterad arbetslivserfarenhet inom högspänning.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vårt kundföretag. Vi tror att du är resultat- och lösningsfokuserad och drivs att både arbeta med och komma fram till tekniska lösningar. Du har en god förmåga till att driva ditt egna arbete framåt, såväl som du är en god lagspelare och har lätt för att arbeta med andra.

Vårt kundföretag tror på en ljus och hållbar framtid. Gör du också det? Sök då till denna spännande roll.

START: Enligt ö.k
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skaraborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqivst

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Skövde

Kontaktperson

Rebecka Permestam

rebecka.permestam@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons