Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker sekreterare

Krekola Vannefjord HB, Advokaterna · Eskilstuna · Ansök senast 29 juli

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker en advokatsekreterare som kan arbeta ca 75 % av heltid (kan komma att utökas). Tjänsten är i vart fall till en början ett vikariat på ca ett år men det är möjligt att tjänsten kan övergå till en annan anställningsform.

Du kommer att ha din arbetsplats huvudsakligen på vårt kontor i Eskilstuna men måste vara beredd att åka till Västerås eller Örebro emellanåt (max en gång per vecka).

Även om vi inte har några formella krav ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom rättssystemet, t ex inom domstol eller advokatbyrå. I annat fall är det nödvändigt att du är en god administratör, kan hantera telefon, flera kalendrar och ett stundtals högt tempo. Du kommer att på kort tid behöva lära dig att hantera många viktiga uppgifter.

Som advokatsekreterare kommer du att ha ett kul jobb där du kommer in i hetluften och får vara del av det spännande arbetet på en advokatbyrå.

Anställningens början är från mitten av augusti och några veckor framåt. Vi kan vara något flexibla.

Känner du att du är den vi söker så ansök så snart som möjligt! Vi kommer att ta emot ansökningar löpande och vill gärna hitta vår nästa sekreterare så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Krekola Vannefjord HB, Advokaterna

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Advokaterna Krekola Vannefjord HB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen