Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker säljare i Helsingborg!

SECTOR ALARM AB · Helsingborg · Ansök senast 7 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss finns jobb på heltid!

Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Vi vill utöka vårt team i Helsingborg med ytterligare en person på heltid. Vi söker nu dig som vill ställas inför en utmaning där du får lära dig och utvecklas inom försäljning och kundbemötande. Självklart erbjuds du även utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential.

Dina arbetsuppgifter

Din roll som säljande säkerhetskonsult hos oss innebär att du tillsammans med ditt team tar kontakten med nya kunder runt omkring Helsingborg. Det innebär att du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen. Du är med och bidrar till att familjer runt om i Helsingborg får ett tryggare och säkrare hem!

Vårt team innefattas idag av ett härligt gäng på 10 stycken säljare plus en säljchef. Vi är alla målmedvetna och drivna att ständigt utvecklas och bli bättre på vårt yrke.

Tjänsten är en heltidsanställning tillsvidare och då vi vänder oss till privatmarknaden är arbetstiden förlagd till eftermiddag - kvällstid.

Personliga egenskaper

I den här rekryteringsprocessen lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och driv. Detta tillsammans med coachningen du får dagligen av din närmsta chef är de viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare hos oss på Sector Alarm. Om du har tidigare erfarenhet av försäljning, kundkontakt eller service är detta meriterande, men inget krav för tjänsten.

Kvalifikationer

  • Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
  • Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister

Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?

Hos oss på Sector Alarm finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter. I anställningen ingår att du får gå vår utbildning, Sector Way Academy, som är en 5-stegs utbildning inom försäljning och kundrelationer. Dessutom kommer du tillsammans din chef och kollegor gemensamt arbeta för att du ska utvecklas och växa in i din roll som säkerhetskonsult.

Ansökan

Jag tillämpar ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SECTOR ALARM AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Sector Alarm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons