Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker säljare i Helsingborg!

SECTOR ALARM AB · Helsingborg · Ansök senast 11 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du utvecklas inom försäljning och få både personlig och yrkesmässig utveckling? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Något som utmärker oss på Sector Alarm är att vi präglas av en organisation med högt i tak, stor arbetsglädje och inte minst oändliga utvecklingsmöjligheter. Vi har för sjunde året i rad blivit utnämnda som ett av Sveriges karriärföretag.

Vad innebär det, tänker du? Det innebär att vi satsar på vår personal genom en mängd interna utbildningar för att du ska ha alla förutsättningar för att lyckas hos oss. Som säljare erbjuder vi bland annat vår certifierade Sector Way Academy som är en av Sveriges mest meriterande säljutbildningar.

Vi befinner oss i en expansiv fas och mycket är på gång. Vi gör en nysatsning inom vår säljkår och söker dig som vill bli en del av vårt team i Helsingborg. Hos oss kommer du att få daglig coaching, vänner för livet och utbildningar att stoltsera med i kommande arbeten.

Vad förväntar vi oss av dig?

  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift
  • Du kan jobba heltid, dvs 40 timmar i veckan
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
  • Du kan arbeta eftermiddagar- och kvällar
  • Du har vilja och driv att ständigt utvecklas och bli bättre på det du gör

Låter det som en roll för dig?

Som säljare kommer du att jobba med uppsökande försäljning på fält och bidra till att våra kunder runtom i Sverige får en tryggare vardag. Du kommer att ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter för att möta deras specifika behov.

Är du redo att ta första steget?

Vill du utvecklas och få en riktig kickstart på din karriär? Ta då chansen och sök redan idag! Jag tillämpar ett löpande urval och har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta mig på mailadress: robin.persson@sectoralarm.se

Jag ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SECTOR ALARM AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Sector Alarm AB