Vi söker resurs till förskola!

Da Vinciskolan · Nacka

·

Ansök senast 22 dec. (25 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Resurs förskola i din ansökan

Da Vinciskolan är en montessoriinriktad förskola och skola med hjärtat i konsten och vetenskapen. Vi använder konsten och vetenskapen för att utveckla den upptäckarlust som är vägen till all bestående kunskap.

Sedan 1996 har vi funnits i Saltsjöbaden och där driver vi idag 3 förskolor, förskoleklass, åk 1-3 och fritidsverksamhet. Drygt 300 barn mellan 1 och 9 år är inskrivna i verksamheten.


Att arbeta hos oss innebär dagar med engagerade kollegor, utmaning och utveckling, glädje och god atmosfär.

Vi söker nu en resurs till en av våra förskolor. Tjänsten ligger på ca 30 timmar per vecka i barngrupp. Rollen som resurs innebär att arbeta i barngrupp och att vara verksam i den dagliga verksamheten och att ge ett barn extra uppmärksamhet. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av erfarna och engagerade pedagoger. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta och utmana det enskilda barnet.


Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld och har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. Du är en naturlig lagspelare och har lätt för att samarbeta. Att kunna sätta tydliga gränser samtidigt som du är vänlig och mjuk är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen som resurs. Erfarenhet av att jobba med barn i behov av särskild stöd är ett krav.


Du behöver kunna förstå och tala svenska flytande och kunna uttrycka dig mycket väl i skrift.


Tillträde; omgående eller enligt överenskommelse.

Vi intervjuar fortlöpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Da Vinciskolan

Placering

Nacka

Kontaktperson

Davi Skolan AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Resurs förskola i din ansökan