Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi Söker Reservdelsansvarig

Skandinaviska Buss & Truck AB · Sundsvall · Ansök senast 14 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi satsar nu stort och öppnar i höst en helt ny fullserviceanläggning för Mercedes-Benz lastbilar i Sundsvall!

Skandinaviska Buss & Truck är en trygg och väletablerad arbetsplats. Vi har en välutrustad service och skadeverkstad med egen lackering där vi kan laga både lastbilar, transportbilar & bussar. Vi är auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz Lastbilar & Transportbilar och är dessutom auktoriserad för OMNIPLUS, Mercedes-Benz och Setra bussar.

Den nya anläggningen i Birsta kommer att ha både försäljning och serviceverkstad och planeras öppna under november 2022.

På den moderna verkstaden kommer vi förutom service och försäljning i toppklass bla arbeta med släpvagns- och påbyggnationsservice, bussar, färdskrivarbesiktningar, transportkyla och släcka 2:or!

Då företaget växer och behöver vi förstärka vår organisation med en Reservdelsansvarig i Sundsvall. Vårt duktiga team ser till att du kommer trivas! Vi tar emot ansökningar och utför intervjuer löpande. Välkomna att söka idag!

Ansökan

För mer info och ansökan, kontakta vår platschef Patrik Hellberg på Tel: 0270-42 94 59, epost: jobb@sbtab.se

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skandinaviska Buss & Truck AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Söderhamns Buss & Truck AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons