Vi söker Projektör/Projektledare

MRK Stålbyggnader AB · Tjörn

·

Ansök senast 28 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbeta med ett gott gäng i ett snabbt växande och stabilt företag med trevliga, kunniga och engagerade kollegor. Vi sitter i stora och fina nybyggda kontor på Tjörn, unik skärgårdsmiljö med havet som närmaste granne.

Attraktiva anställningsvillkor när det gäller lön, pension, friskvård och arbetstider med stor frihet under ansvar.

MRK är ett byggföretag som utför entreprenader över hela Sverige och delar av Norge.


Som Projektör på MRK arbetar och projekterar du fram byggnadens utformning, dess olika delar och byggnadsmaterial för att skapa en komplett byggsats.

Arbetet innebär att vara spindeln i nätet som projekterar fram ett fungerande och komplett paket av material i samarbete med våra leverantörer.

Som projektör ansvarar du för projektering av projektet, upphandling av byggnadsmaterial och dess leveransplanering samt upphandling och styrning av de UE som behövs i projektet.

Du har full kontroll över byggnationens framfart och ser till att bygget följer tidsplan och budget, samt att byggnaden håller hög kvalitet och vi i slutändan har en nöjd kund.

Projektören har en nära dialog med kunden från projektets början, under byggnation, till en fin överlämning av en färdig byggnad efter slutbesiktning.

Arbetet är kontorsbaserat, men innebär också projekteringsmöte, byggmöte och platsbesök vid kund eller på byggarbetsplatsen.


Som sökande ser vi gärna att:

• Du har goda datorkunskaper

• Du har grundläggande kännedom av Cad/ritprogram.

• Du har stort intresse för byggnation.

• Du är en teamspelare som driver projektet framåt.

• Du är en kommunikativ, lösningsorienterad person som har förmågan att omsätta kundens önskemål till en fungerande lösning och konstruktion.


Vid frågor om tjänsterna, kontakta Marcus Lindstein.

Marcus@mrk.se | 0304-799 301

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MRK Stålbyggnader AB

Placering

Tjörn

Kontaktperson

MRK Stålbyggnader AB

Ansök via mejl