Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker penningtvättsanalytiker (AML / KYC) till konsultuppdrag på bank, start i början av januari

Brightby Bemanning · Stockholm

·

Ansök senast 27 mars (23 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår kund söker vi just nu konsulter till uppdrag som innebär analysarbete inom AML/KYC för start omgående. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av AML/KYC området sedan tidigare utan vi ser främst kandidater som har det rätta drivet, intresset och som ser det som en möjlighet att ta sitt första karriärsteg inom bank och finans. Teamet, som du kommer vara en del av, utför riskbaserad kundanalys inom processen för KYC-granskningar och analyserar riskerna förknippade med kundbeteende.

Uppdraget startar i början av januari vilket innebär att du behöver vara tillgänglig med kort varsel. Vi ser fram emot din ansökan och veka inte att höra av dig om du har några frågor.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvar för att tillhandahålla högkvalitativa, effektiva och exakta KYC-granskningar
  • Utföra riskbaserad kundanalys inom processen för KYC-granskningar och analysera riskerna förknippade med kundbeteende
  • Samla in, analysera och lagra KYC´s information och dokumentation.
  • Regelbunden kontakt med affärsenheter, med kunder samt Compliance.
Bakgrund:

Vi ser att du har varit yrkesverksam inom området några år samt att du brinner för ämnet. Vi söker dig som är prestigelös och har hög integritet. Du är van att uttrycka dig till människor med olika organisatoriska nivåer och därav har goda kommunikations- och nätverksegenskaper. Du är en lagspelare som har hög grad av initiativ, drivkraft och intresse för att tillhandahålla en service av hög kvalitet.

För att lyckas i denna position ser vi att du har en akademisk examen eller motsvarande samt relevant erfarenhet från bank eller myndighet. Som en del av en global organisation, behöver du kunna tala och skriva både engelska samt svenska obehindrat.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Meritmind, Robert Persson på 072-8563210 alt robert.persson@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brightby Bemanning

Placering

Stockholm