Vi söker operatörer till Autoliv Inflator

Randstad · Vårgårda

·

Ansök senast 28 feb. (40 dagar kvar)

Vid ansökan:Ange referens 201327417 i din ansökan

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med att optimera produktionen och kontinuerligt jobba med ständiga förbättringar. Brinner du för ledarskap och arbeta med team mot uppsatta mål. Då kan detta vara tjänsten för dig.

Ansvarsområden

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av operatörsarbete, övervakning, avplockning, materialhantering, kvalitetskontroller, underhåll samt avsyning i en ”line” med långtgående automatisering. Du arbetar i en process där du behöver ha ett nära samarbete med kollegor i ett högt tempo med höga krav på säkerhet, kvalitet och noggrannhet. 

Arbetstider

I produktion tillämpas olika skriftformer tex dagtid, 2 skift, ständig kväll och natt. 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver du ha ambitioner att utvecklas som operatör i en automatiserad tillverkningsprocess. Du gillar ordning och reda och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver ha datavana, ett tekniskt intresse - samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Erfarenhet av montering är meriterande.

Erfarenhet

Erfarenhet från liknande arbete och robotiserad processer räknas som merit.

Ansökan

Ansökan görs endast via Randstads hemsida eller Platsbanken!

Om företaget

Autoliv söker nu dig som vill vara med att leda och utveckla vår produktion. Autoliv värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Vårgårda

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201327417 i din ansökan