Vi söker onlineredaktör till Aftonbladet

Aftonbladet · Stockholm

·

Ansök senast 9 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Aftonbladet Labs söker en onlineredaktör som gillar att ha ena foten nyhetsfåran och den andra i nya innovativa grepp. Vill du engagera miljoner läsare med en rad spännande satsningar? Då ska du läsa vidare.

Vi erbjuder dig att:
  • Jobba med vår succésatsning "Min ekonomi" som under året blivit en av Sveriges största ekonomisajter. Här ingår både nyheter och engagerande konsumentjournalistik.
  • Arbeta med video och text från våra stora livstilssajter, t ex Mat & dryck och Härligt hemma.
  • Vara med från idé, planering, publicering och uppföljning.
  • Jobba i ett tajt team med glada och kunniga kollegor.
  • Vara del av Aftonbladet Labs kreativa redaktion där vi också jobbar med t ex "Daily - Sveriges största dagliga nyhetspodcast, Svenska hjältar, Family och Redaktionell produktutveckling.
Tjänsten som onlineredaktör är både utmanande och spännande. I uppdraget ingår att paketera innehåll för Aftonbladet starta sida, redaktöra artiklar, video, samt att optimera för SEO och sociala medier. Du jobbar datadrivet och säkrar att vi når våra mål. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av att arbeta på en nyhetsredaktion och dessutom brinner för den perfekta mixen.

Tjänsten är ett längre vikariat med start från årskiftet. Arbetet innebär dagstid, mån-fre. Sista ansökningsdag är 9 december, vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor? Hör av dig till Lena Widman, chef för Min ekonomi, Mat & dryck och Härligt hemma.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aftonbladet

Placering

Stockholm