Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker nu efter dig, Konsultchef till StudentConsulting!

Vi söker nu efter dig, Konsultchef till StudentConsulting!

StudentConsulting · Västerås · Ansök senast 31 aug. (22 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du tidigare erfarenhet från bemanning och rekrytering? Se hit! Vi är i en expansiv fas och söker nu efter vår nästa kollega! Vi söker dig som vill axla rollen som kundansvarig konsultchef och tillsammans fortsätta att utveckla regionen.

Information om uppdraget:

Region mitt med utgångspunkt Västerås/Eskilstuna söker nu en konsultchef som är redo för att axla några av våra största kunder i regionen. I rollen som Kundansvarig/Konsultchef kommer du arbeta med större befintliga kunder, samt med viss nyförsäljning för att hela tiden hämta hem nya affärer och inleda nya samarbeten. Du kommer att rekrytera konsulter till oss på StudentConsulting och sedan vara deras närmaste chef. Vi ser en stor potential i att utveckla vår enhet och som vår nya kollega kommer du vara en viktig del i att vi lyckas och når dit vi vill, tillsammans med härliga kollegor! Du kommer till ett företag som verkligen vill och kan ännu mer, vi kommer bli ett dreamteam om du också gillar att arbeta hårt efter uppsatta mål!

I rollen som konsultchef så drivs du av att skapa goda relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor.
 • Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten.
 • Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
 • Rekrytering, dvs. Kravprofil, annonsering, urval, intervju, kundpresentation samt anställning
 • Nyförsäljning och merförsäljning
 • Personalansvar för dina konsulter
 • Konsultärenden såsom uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal mm
Ditt fokus för det närmsta året är att utveckla dina befintliga kunder samtidigt som du aktivt jobbar med att hitta nya och intressanta företag som kan bli våra nästa kunder.

Detta söker vi:

Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer. Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra inom teamet är väldigt viktigt. Det är ett krav att du som söker har b-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i regionen.

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis försäljning, personal, marknadsföring eller ekonomi. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet inom något utav ovanstående område. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare är detta mycket meriterande.

Som person är du:
 • Resultatinriktad
 • Nätverkande
 • Lyhörd
 • Affärsorienterat sinne
 • En lagspelare
Som ledare tror vi att du har förmågan att inspirera andra, du trivs med att vara en del av ett team och du är engagerad och prestigelös. Struktur och förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter är viktigt för dig.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi väntas tillsätta tjänsten så snart som möjligt och anställningen startar enligt överenskommelse men gärna omgående.

Känner du igen dig i beskrivningen? Vänta inte med din ansökan, vi jobbar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Sökord: Konsultchef, Rekryterare, Bemmaning, Försäljning

Sökord: Konsultchef, Rekryterare, Bemmaning, Försäljning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen