Vi söker nu dig som vill arbeta extra som lärarvikarie i Bodens Kommun

StudentConsulting · Boden

·

Ansök senast 6 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu till hösten ökar vi upp våran pool med fler vikarier, är du lärarstudent, pensionär eller har ett annat arbete som du vill kombinera med att vikariera så är du välkommen med din ansökan.

Information om uppdraget:

Brinner du för lärande och barns utveckling? Då är detta jobbet för dig! Vi söker just nu ett antal personer som vill arbeta extra inom förskola, fritidshem, grundskola och gymnasium. Som konsult hos oss finns möjligheten att arbeta extra vid behov på skolor, förskolor och fritidshem i hela Bodens kommun. Denna anställningsform är flexibel och du bestämmer själv vilka dagar och tider som du vill arbeta. Arbetstiderna är förlagda under dagtid på vardagar. Då arbetsplatserna är förlagda runt om i Bodens kommun är det en stor fördel om du har körkort och tillgång till bil, men det är inget krav. För att du ska vara aktuell för anställning krävs det att du visar upp ett belastningsregister utan anmärkningar. Är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer hem ett belastningsregister redan nu. Det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregistret till din brevlåda. Du beställer ditt belastningsregister via följande länk:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett intresse för att se barn och ungdomar utvecklas i sitt lärande. Du är lugn, stabil och pedagogiskt lagd. Du är förtroendegivande som person, har god samarbetsförmåga och har en rak och tydlig kommunikation. Utbildning och erfarenhet är meriterande, men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Låter detta intressant? Sök redan idag! Vi genomför urval och intervjuer löpande. #jobbjustnu

Om arbetsgivaren:

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Boden