Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker Motalas trevligaste fotograf!

Exakta Photo AB · Motala · Ansök senast 16 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fotograf, ett drömyrke för dig?

Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Motala med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.

Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.

Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v32 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.

Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.

Arbetsperiod i första hand v32 till v42 med möjlighet till förlängning.

Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.

Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Exakta Photo AB

Placering

Motala

Kontaktperson

Exakta Photo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons