Vi söker Maskinoperatör

Empleo Växjö AB · Laholm

·

Ansök senast 1 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår kund i Laholm som tillverkar skärande verktyg till hyvelindustrin söker vi nu omgående en erfaren och teknikintresserad Maskinoperatör!

Som maskinoperatör hos vår kund kommer du arbeta självständigt med slipning av skärande verktyg i en CNC-styrd slipmaskin, styrsystemet är Fanuc i maskinen men de styrs av profilslipning Sneberger.. Till tjänsten hör även att ställa, rigga och underhålla maskinen. 

Vår kund erbjuder dig ett utmanande och mångsidigt jobb där du arbetar med frihet under ansvar. För rätt person finns även möjlighet att lära sig fler maskiner i maskinparken.
 

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna mot CNC. Utöver din utbildning innehar du ett par års praktisk erfarenhet som maskinoperatör. Du har goda kunskaper av att ställa, rigga och byta verktyg,
samt kunskaper i mätteknik och ritningsläsning, likaså grundläggande IT-kunskaper. Det är meriterande om du tidigare är bekant med och har jobbat med slipning. 

Som person är du självgående, noggrann och flexibel. Du trivs med ansvar och är en god lagspelare. För att lyckas i rollen bör du även vara lösningsorienterad och öppensinnad.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Laholm 
Omfattning: Heltid, Mån-Tors 06.45-16.00, Fre 06.45-13.00
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Empleo Växjö AB

Placering

Laholm

Kontaktperson

Empleo Växjö AB