Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalvårdare till sommaruppdrag

Lernia bemanning · Umeå · Ansök senast 9 juli

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet som lokalvårdare och utfört städuppdrag på olika områden som kontor, industri eller företag och kan påbörja en anställning omgående fram t.o.m. vecka 33. Efter detta kan det finnas goda möjligheter till förlängning förutsatt att samarbetet fungerat bra, bägge parter trivs och att det fortfarande finns personalbehov.

Personliga egenskaper

Som person är du arbetsvillig, initiativtagare och samarbetsvillig. Du innehar en positiv inställning till både arbete och kollegor. Att vara anställd hos denna kund innebär att du är plikttrogen, noggrann, flexibel och är en hjälpsam kollega. För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med kollegor och kundens anställda är det viktigt att du kan hanterar svenska i både tal och skrift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning som konsult hos oss på Lernia över sommaren. Placering i Umeå, klockarbäcken.

Omfattning är på heltid / dagtid. Måndag-fredag.

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Information

Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig Konsultchef Rebecka Junghagen, rebecka.junghagen@lernia.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia bemanning

Placering

Umeå

Kontaktperson

Rebecka Junghagen

0722549332

Dela jobbannonsen

Anmäl annons