Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker lödare till vår kund norr om Hässleholm

Vi söker lödare till vår kund norr om Hässleholm

Lernia · Hässleholm · Ansök senast 8 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker lödare för uppdrag norr om Hässleholm!

Vi på Lernia gör alltid vårt yttersta för att placera ut våra konsulter, det vill säga dig, hos rätt kund med rätt uppdrag för att ge dig möjligheten att utvecklas och bredda dina erfarenheter. Är du flexibel och noggrann? Då kommer du att stormtrivas som konsult hos oss.

Arbetsuppgifter
Som konsult jobbar du i kundens produktionsavdelningar med att löda i plåtdetaljer. Arbetsuppgifterna omfattar lödning i gas. Lödningen är främst detaljer eller rör till vatten/luft eller värmepumpar.

Formell kompetens
  • Industriell verkstadsutbildning, meriterande är lödningserfarenhet
  • Körkort B för att enkelt kunna ta sig till och från jobbet.
Personliga egenskaper
Effektivitet och noggrannhet är A och O i ditt arbete! Som person är du en positiv lagspelare och har inga problem med att hugga i och arbeta hårt. Du behöver ha god kunskap i att läsa och förstå svenska, du behöver ha ett ordningssinne och vara mycket noggrann. Det är meriterande om du har jobbat med svets tidigare. Även erfarenhet från montering är en fördel i det här jobbet.

Anställningsform: Visstidsanställning

Arbetstider: Dag, 2-skift eller natt.

Ort: Norr om Hässleholm.

Information

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Hässleholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons