Vi söker lackerare till Värnamoområdet

Empleo Ljungby AB · Värnamo

·

Ansök senast 30 sep.

Till vår kund i Värnamoområdet söker vi en erfaren Lackerare 

Till ett av vårt trevliga kundföretag i Värnamoområdet söker vi nu en erfaren lackerare. I rollen som lackerare ställs krav på ordning och reda samt noggrannhet. Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus! 

Dina arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär våtlackering på lina av både mindre och större objekt. Rollen ställer krav på hög noggrannhet, gott ordningssinne och gediget kvalitetsinriktat hantverk. Tjänsten passar dig som trivs med stor variation, frihet under ansvar och som gillar att ha många bollar i luften. Som medarbetare erbjuder kunden dig ett omväxlande och intressant arbete i en mycket modern miljö. Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion och som gärna vill fortsätta att utvecklas som lackerare. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbetet bakom lackering. Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor.

Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och trivs bra med att planera, styra och optimera ditt arbetssätt för att nå goda resultat. Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker direkt på www.empleo.se

  • Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
  • Ort/Placering: Bor 
  • Omfattning: Heltid, skiftgång 
  • Lön: Enligt gällande kollektivavtal 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Empleo Ljungby AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Empleo Ljungby AB