Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker kundrådgivare till Vattenfall i Solna

Vi söker kundrådgivare till Vattenfall i Solna

Lernia · Solna · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kundrådgivare till Vattenfall i Solna

Just nu söker vi ett flertal kundrådgivare för uppdrag hos Vattenfall. Är du en person som brinner för service och vill arbeta med mycket kundkontakt? Då kan du vara rätt person för oss. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Arbetsuppgifter

Rollen som kundrådgivare innebär mycket kundkontakt både via telefon och mail. Du erbjuder service på hög nivå samt hanterar administrativa uppgifter. Rollen innebär även:
  • Ge god service i vanligt förekommande elnätsärenden
  • Arbeta med både inkommande och utgående samtal
  • Hantera fakturering och ersättningar till kund
  • Arbeta med kravhantering
  • Hantera övriga administrativa arbetsuppgifter
Formell kompetens

Du har minst gymnasieutbildning samt något års erfarenhet inom kundtjänst. Vi ser också att du har goda kunskaper inom Office-paketet kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du har lätt för att ta kontakt med nya personer. Vidare utför du ditt arbete på ett professionellt sätt.

Det är meriterande om du talar fler språk än svenska och engelska och har erfarenhet av CRM-system. Det är också meriterande om du har erfarenhet av liknande servicearbeten.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Emeline Lindroth via e-post: emeline.lindroth@lernia.se eller telefonnummer: 072-254 92 16 om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Solna

Typ av anställning: konsultuppdrag med chans till förlängning

Uppdragslängd: 2022-11-14 till 2023-12-31

Om Vattenfall

Vattenfall Eldistribution AB distribuerar el till hushåll, företag och samhälle - dygnet runt året om. Vårt elnät är över 12 000 mil långt och vi distribuerar el till nästan 900 000 kunder. Vi bygger, driver, underhåller och investerar i vårt elnät för att du som kund ska få en tillförlitlig leverans. Vattenfall Eldistribution är ett av Sveriges 170 elnätsföretag och eldistributionen bedrivs inom lokala monopol. Anledningen till att det är monopol är att det skulle bli för dyrt att bygga och driva parallella elnät. Bor du i Vattenfalls nätområde är du hänvisad till oss men du väljer själv vilket elhandelsbolag som du vill köpa elen från.

Besök gärna Vattenfalls konton på Linkedin, Facebook och Instagram eller gå till https://www.vattenfalleldistribution.se/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Solna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons