Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker industrimedarbetare till våra kunder

Adecco Sweden AB · Umeå · Ansök senast 25 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vad innebär jobbet?

Du kommer att arbeta som industrimedarbetare hos en av våra kunder i Umeå. Din arbetsdag kan vara varierande då arbete kan förekomma på olika avdelningar och stationer. Arbetstiderna kan vara dagtid eller skift.

Vem trivs här?

Du som vill arbeta inom industriproduktion. Du gillar troligtvis teknik, och du är händig och ansvarstagande. Tidigare erfarenhet av industriarbete är ett plus men inget krav. Du har B-körkort, tillgång till egen bil och gärna truckkort. Som person är du lättlärd, flexibel och stresstålig.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att bli anställd av Adecco och uthyrd hos en (eller flera) av våra kunder inom industriproduktion. Du blir anställd som ambulerande konsult.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående rekryteringsprocessen kontakta Konsultchef Maria Karlsson på maria.karlsson@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

När du skickat in din ansökan får du ett kvitto som bekräftelse. Som en del av urvalsprocessen kommer vi också att be dig att fylla i ett personlighetsformulär. Formuläret skickas till din angivna e-post.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-25

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons