Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker Hjullastarförare inom återvinning och produktion - Rosersberg

Vi söker Hjullastarförare inom återvinning och produktion - Rosersberg

Simplex Bemanning · Nacka · Ansök senast 5 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi Hjullastarförare till en produktionsanläggning i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: Du kommer att ansvara över återvinningen och materialet på en produktionsanläggning i Rosersberg. Dina uppgifter blir främst att framföra en hjullastare och hantera godset på anläggningen, och även arbeta med att lasta och lossa gods. Du kommer arbeta med återvinning av allt från glas till papper och plast. Du behöver arbeta med ett högt miljö och säkerhetstänk. Arbetet kommer ske både utomhus och inomhus. Det kan förekomma arbete med farligt avfall.

Vi söker dig som är redo att arbeta som hjullastarförare åt ett av Sveriges största återvinningsföretag. Arbetet kräver väldigt mycket ansvar och självständigt arbete, du bör ha god förmåga att hålla många bollar i luften och ha ett sinne för noggrannhet. Du kommer dagligen att arbeta med att köra en hjullastare, vi ser gärna att du har erfarenhet av det sedan tidigare.

Arbetsuppgifter:

  • Totalansvar över återvinning av material
  • Framföra en hjullastare
  • Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
  • Lastning och lossning av gods
  • Dokumentera och sköta driften på din arbetsplats

Om dig:

Denna roll passar dig som besitter en hög arbetsmoral och en väldig noggrannhet. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara ordentlig, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

  • Hjullastarkörkort (C2)
  • B-Körkort
  • Kunna tala och skriva svenska
  • Prestigelös
  • Ansvarstagande
  • Fysiskt aktiv

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning anses meriterande. ADR utbildning är meriterande.

Arbetsplatsen är belägen i Rosersberg och tjänsten startar 15 augusti. Omfattningen är Heltid och man jobbar måndag-fredag 11:00-20:00.

Lön enligt kollektivavtal.

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Simplex Bemanning

Placering

Nacka

Kontaktperson

Simplex Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons