Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker hemstädare på 80% +

Green Clean Sverige AB · Gävle · Ansök senast 31 okt. (40 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tillsvidareanställning i din ansökan

Vi söker lite härliga människor för en anställning på 80% men som gärna arbetar mer, arbetstiderna varierar mellan ca kl 7.30 till 17.00. Arbetet är förlagt måndag till fredag med lediga helger och röda dagar.

Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda. Frukost, frukt, kaffe och dylikt finns alltid på kontoret för alla som arbetar hos oss.

Hemstädning kommer vara en stor del av arbetet så du bör inte vara rädd för katt eller hund och heller inte ha någon pälsdjursallergi, då många av våra kunder har husdjur. Det kommer även förekomma en del flyttstädning och fönsterputsning och har du inte erfarenheten så önskar vi att du har entusiasmen att lära dig!

Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med växelvis högt tempo och som gärna hugger i och hjälper dina kollegor där du behövs. Vi kör företagets bilar och därför är det krav på manuellt B-körkort. För att förstå våra skriftliga städinstruktioner och kunna kommunicera med våra kunder behöver du ha goda språkkunskaper i svenska. Vi röker heller inte på arbetstid.

Kan du börja omgående så är det ett plus :)

Vi kommer rekrytera löpande.

Lön enligt ö.k.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Green Clean Sverige AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Green Clean Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tillsvidareanställning i din ansökan

Dela jobbannonsen