Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker glada och bemötande receptionister!

Vi söker glada och bemötande receptionister!

Grännäs Camping & Stugby AB · Valdemarsvik · Ansök senast 1 maj

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Letar du efter ett självständigt arbete där gästen står i centrum? Blir du glad när andra blir glada? Då har vi det perfekte jobbet till dig!

Vi erbjuder dig ett varierande arbete på Grännäs Camping och Stugby i Valdemarsvik och vid intresse även på vår andra campingplats som heter Yxningens Camping & Café i Gusum.

Som receptionist ska våra gäster alltid få ett glatt bemötande vid in-/utcheckningen, telefonkontakt eller vid andra frågor som kan uppstå. Du får jobba med senaste tekniken inom bokningssystem, kassa- och lagerhantering.

För att maximera vår servicenivå till gästerna arbetar du i ett team med städvärdar, vaktmästare och andra receptionister. Tillsammans som team säkerställas att allt är i ordning och skinande rent. I rollen som receptionist är du en viktig ambassadör för båda våra campingar. Det första intrycket som gästerna får ska naturligtvis vara perfekt! Vi har redan den bästa utsikten i Valdemarsvik, det enda som saknas är ditt leende. :)

Du som söker detta jobb är en flexibel, positivt inställd person, jobbar självständigt, har öga för detaljer och gillar att arbeta i högt tempo. Du har en god fysisk grundkondition. Du är noggrann och ansvarstagande. Meriterande är att ha erfarenhet av liknande arbete, att kunna tala flera språk, ha körkort och bor i närheten av våra anläggningar dvs inom en timme från våra campingplatser.

Tjänsten är säsongsbetonad vilket innebär mellan perioden april och september (lågsäsong +- 20 timmar per vecka / högsäsong +-40 timmar per vecka). Antal timmar/arbetsdagar efter överenskommelse. Du ska vara beredd att arbeta på helger.

Om du är intresserad och bor i närheten av en av våra campinganläggningar, hör gärna av dig via e-post genom att skicka en bra beskrivning av dig själv inklusive ditt CV till: jobba@grannascamping.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grännäs Camping & Stugby AB

Placering

Valdemarsvik

Kontaktperson

Grännäs Camping och Stugby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons