Vi söker framtidens inköpschef!

Pnp Stålhallar AB · Skara

·

Ansök senast 22 okt. (1 dag kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Inköpschef i din ansökan

Om din nya arbetsgivare

PNP är ett expansivt företag som erbjuder stålhallar i varierande storlekar till olika behov som t.ex. Padelhallar, Affärshallar, Lager, Industri, Ridhus och Lantbruk. Vi erbjuder smarta och kostnadseffektiva lösningar med korta ledtider och kan erbjuda allt från att resa en hall på färdig platta till totalentreprenader. Sedan juli 2020 ingår vi i Applied Value Group-ägda koncernen Applied Warehouses med ambitionen att bli marknadsledare i Norden inom vår bransch.


Om jobbet

Vi söker nu framtidens inköpschef inom bygg, anläggning och tillverkningsindustri i ett expansivt och händelserikt företag i byggbranschen!


Om rollen

Som inköpschef i vår företagsgrupp ansvarar du för inköpskedjans alla delar och för utveckling av nya produkter i nära samarbete med konstruktör och projektledare. Din erfarenhet som kvalificerad inköpare innebär att du har full insyn och översikt kring inköp och sourcing i byggbranschen samt också inom stål- och plåtinköp för tillverkningsindustrin inom entresolplan, pallställage och taksäkerhetsprodukter. Du blir en nyckelspelare i vårt lag där ett brett spektrum av arbetsuppgifter kommer att flöda genom dig och ditt kunskapsområde.


Dina arbetsuppgifter

  • Ansvara för hela inköpskedjan
  • Aktivt delta i produktutveckling
  • Upprätta och granska förfrågningsunderlag till entreprenörer och leverantörer
  • Myndighetskontakter
  • Delta i projekterings-, start- och byggmöten
  • Följa upp entreprenader genom montageansvariga samt projektledare samt delta i planering av större projekt
  • Tillsammans med våra systerbolag genomlysa materialåtgång och upprätta inköpsstrategier med dess VD:ar
  • I nära samarbete med projektledare och säljare svara för en effektiv och lönsam inköpsprocess för att maximera kundnöjdhet och kvalitet


Dina kvalifikationer

För att passa i rollen som inköpschef hos oss är du utbildad byggnadsingenjör, inköpare eller har liknande eftergymnasial utbildning alternativt dokumenterad flerårig erfarenhet från liknande arbete inom branschen.

Erfarenhet från kvalificerat inköpsarbete i ledande ställning är ett krav och har du självständigt lett utvecklingsprojekt är detta mycket meriterande.

Andra kunskaper vi värdesätter erfarenhet från tillverkningsindustri inom plåt och stålartiklar, upphandlingar inom byggbransch och förmågan att läsa marknaden i förväg. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort. Har du även C-körkort är det meriterande.


Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta VD Peter Johansson, 070-9444654 eller vår projektcontroller Annica Gustafsson 076-897 51 92.


Vår ambition är att besvara samtliga ansökningar men ber om överseende givet stort intresse för våra många lediga tjänster #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pnp Stålhallar AB

Placering

Skara

Kontaktperson

PNP Stålhallar AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Inköpschef i din ansökan