Vi söker framtidens byggkonstruktör!

Pnp Stålhallar AB · Skara

·

Ansök senast 22 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om din nya arbetsgivare

PNP är ett expansivt företag som erbjuder stålhallar i varierande storlekar till olika behov som t.ex. Padelhallar, Affärshallar, Lager, Industri, Ridhus och Lantbruk. Vi erbjuder smarta och kostnadseffektiva lösningar med korta ledtider och kan erbjuda allt från att resa en hall på färdig platta till totalentreprenader. Sedan juli 2020 ingår vi i Applied Value Group-ägda koncernen Applied Warehouses med ambitionen att bli marknadsledare i Norden inom vår bransch.


Om jobbet

Vi söker nu framtidens byggnadskonstruktör inom bygg och anläggning i ett expansivt och händelserikt företag i byggbranschen!


Om rollen

Som konstruktör hos inom vår företagsgrupp ansvarar du för konstruktionsberäkningar och för utveckling av nya produkter. Din erfarenhet som konstruktör innebär att du har medverkat till hållfasthetsberäkningar av våra byggnader men också entresolplan, pallställage och taksäkerhetsprodukter. Du blir en nyckelspelare i vårt lag där ett brett spektrum av arbetsuppgifter kommer att flöda genom dig och ditt kunskapsområde.


Dina arbetsuppgifter

  • Ansvara för beräkningar av hållfasthet och konstruktion, snölast och vindpåverkan
  • Medverka som ledare i produktutveckling
  • Upprätta och granska förfrågningsunderlag till entreprenörer och leverantörer
  • Myndighetskontakter
  • Delta i projekterings-, start- och byggmöten
  • Följa upp/byggleda entreprenader genom montageansvarig samt planering och utförande av besiktningar
  • Ekonomisk uppföljning samt ÄTA-reglering
  • Initiera faktureringsunderlag
  • Ritningsbearbetning, dvs i CAD-program kunna medverka vid projektutformning i samarbete med säljare och projektledare


Dina kvalifikationer

För att passa i rollen som konstruktör hos oss är du utbildad byggnadsingenjör eller har liknande eftergymnasial utbildning inom bygg- och fastighet, alternativt dokumenterad flerårig erfarenhet från liknande arbete inom branschen.

Erfarenhet från projektledning är ett krav, certifikat från kontrollansvarig enligt PBL liksom erfarenhet av kundkontakter och relationsskapande arbete är meriterande.

Vår förhoppning är också att du kan hantera branschens vanligtvis förekommande program och att du kan vara behjälplig med att påföra kundens önskemål i ritningssammanhang.

Andra kunskaper vi värdesätter är kunskap inom entreprenadjuridik, AMA, AB/ABT, BBR, arbetsmiljösamordning samt bygglagstiftningen. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort. Har du även C-körkort är det meriterande.


Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta VD Peter Johansson, 070-9444654 eller projektchef Anders Johansson, 070-9444728.


Vår ambition är att besvara samtliga ansökningar men ber om överseende givet stort intresse för våra många lediga tjänster #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pnp Stålhallar AB

Placering

Skara

Kontaktperson

PNP Stålhallar AB

Ansök via mejl