Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker fler betongarbetare till Vara

Add-Up Bemanning AB · Grästorp · Ansök senast 27 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu

Sök Nu!

Företaget är en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Som bygger och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med olika stomkoncept. Med ett brett produktutbud av väggelement, grunder, bjälklag, balkonger, trappor osv. erbjuds innovativa helhetslösningar utifrån projektens behov, krav och önskemål.

Företaget är en rikstäckande aktör vilket innebär att all tillverkning är närproducerad, samt en tillgänglighet med ett starkt engagemang på den lokala marknaden. I dagsläget är det ca 550 anställda på företaget och omsätter en miljard kronor.


Vi söker betongarbetare till produktionen av väggelement för bostad och lantbruksfastigheter. I rollen som betongarbetare kommer man arbeta med bl.a. formning, armering, isolering, el kanalisering, gjutning och ytor.

Arbetet sker utifrån en ritning, vilket ställer stora krav på noggrannhet och ansvar. För att lyckas i rollen som betongarbetare krävs det att man visar:

-Stort engagemang

-Positiv inställning till arbete och livet

-Samarbete

-Viljan att ständigt bli bättre

-Ansvarstagande


Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom bygg och betongbranschen sedan tidigare. Som person skall du vara noggrann, positiv och målmedveten. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du bör också kunna hantera handverktyg och läsa och förstå en arbetsritning.

Arbetet är förlagt med dagtid med en viss förskjutning

Travers och truckkort är meriterande.

Anställningen kommer senare att övergå till en tillsvidareanställning hos kunden, om alla parter känner sig nöjda.


Add Up Bemanning AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper sina kunder med personalförsörjning samtidigt som vi skapar mångfald och hållbarhet. Hos oss jobbar både personal med och utan funktionsvariationer och vi är bara intresserade av människors styrkor, inte deras begränsningar.

Vi jobbar med långsiktiga relationer med både kunder och personal. Det innebär att vår personal inte flyttar runt på olika arbetsplatser utan jobbar som en i teamet på samma arbetsplats ständigt. Viktigast för oss är de tio beteenden som vi lovar vår kund: Punktlighet, Positivitet, Förberedd, Anstränga sig, Arbetsmoral, Energi, Passion, Kroppsspråk, Öppenhet för coachning samt att göra det lilla extra. Om du väljer dessa beteenden har du redan kommit långt i rekryteringen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Add-Up Bemanning AB

Placering

Grästorp

Kontaktperson

Add-Up Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons