Vi söker Finsnickare till vår kund i Tingsryd

Empleo Växjö AB · Sölvesborg

·

Ansök senast 15 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår kund i Tingsryd söker vi Finsnickare eller dig som har erfarenhet inom snickeri eller motsvarande och som är redo för en ny spännande utmaning på ett mindre och genuint företag i Tingsryd. 

Rollen innehåller stor variation av arbetsuppgifter med ansvar för bland annat:

  • Finsnickeri
  • Kapning
  • Putsning
  • Montering
  • Sågning

Då vår kund tillverkar högkvalitativa dörrar kommer tjänsten innebära att du har ett stort eget ansvar för att driva och planera ditt arbete för att skapa ett resultat av högsta möjliga kvalité.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för finsnickeri och träbearbetning. Du har med fördel erfarenhet från möbel-, trä- eller snickeribranschen och är en driven och ambitiös person som gillar att skapa och utveckla. Har du tidigare erfarenhet av träbearbetning är detta klar meriterande. 

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du tar stort ansvar för ditt arbete, att det utförs på ett kvalitativt och bra sätt samt är du även öppen för att hjälpa till på andra områden i produktionen om det så skulle behövas. Du är van att arbeta självständigt och känner dig trygg med att planera och driva ditt arbete framåt.

Är du intresserad av en ny utmaning hos ett företag som står för expansion, entreprenörskap och framåtanda? Då hoppas vi att just du ansöker redan idag.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Tingsryd
Omfattning: Heltid 7-16.
Lön: Enligt avtal
Sista ansökningsdag: 2020-10-01

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Empleo Växjö AB

Placering

Sölvesborg

Kontaktperson

Empleo Växjö AB