Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker extrachaufförer i Värnamo!

Växjö · Växjö · Ansök senast 28 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Du kommer att köra hos våra kunder, vi ser gärna att du har viss erfarenhet av att köra lastbil eller lastbil med släp sedan tidigare. Du möts av ett varierande jobb där du har flera hjälpsamma kollegor. Den ena dagen är inte den andra lik! Arbetstiderna är måndag-fredag dagtid/kväll/natt.

Kvalifikationer

Som person vill vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, positiv, flexibel, noggrann och arbetsvillig. Du har C- alt CE-körkort, YKB, Truckkort A1-4, B1 och digitalt färdskrivarkort. Meriterande med ADR. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.


Om oss

Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik. Vi har verksamhet i Dalarnas, Gävleborgs, Kronobergs och Jönköpings län som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vår personal har den erfarenhet och de behörigheter som uppdragen kräver. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna, lika stort fokus har vi på trygghet och flexibilitet till våra anställda. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Behovsanställd vid annan huvudsaklig sysselsättning. Stora möjligheter till tillsvidareanställning om du önskar jobba heltid hos oss.

Har du frågor så hör gärna av dig till William william@akeritjanster.se eller ring 0470-24076

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Växjö

Placering

Växjö

Kontaktperson

MP Åkeritjänster AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons