Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du ha ett sommarjobb med fantastiska barn och underbara kollegor

Vill du ha ett sommarjobb med fantastiska barn och underbara kollegor

HVB Aktivitet Struktur Trygghet · Tranås · Ansök senast 7 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du göra skillnad för barn och ungdomar i en familjär miljö tillsammans med underbara kollegor?

Vi är ett mindre HVB-hem som skapar möjlighet att jobba intensivare och närmre barnen och ungdomarna som är i åldrarna 8-16 år.

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete tillsammans med erfarna, trygga kollegor som har hjärtat på rätta stället. HVB A.R.T har två boenden i hemlik fint inredd miljö med närhet till skog och natur. Det ena ligger på landet utanför Tranås och det andra utanför Ödeshög.

PÅ HVB A.R.T vill vi att du kommer in med positiv energi med hjärta för att hjälpa barnen att lyckas. Vi vill att du tillsammans med dina kollegor ska få barnen att känna sig trygga genom värme, glädje och gränssättningar. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt och bemötande och ta ansvar för att bygga relationer med barnen. Du arbetar med behandling och omvårdnad av barnen, daglig planering, dokumentation och bidrar även till att hemmet hålls rent och fräscht gör aktiviteter med barnen, både mindre och större. Många av barnen och ungdomarna gillar att fiska, spela fotboll, vara ute i skogen, bada, bio m.m. De gillar även att bada i vår egna bastu där man kan ta ett dopp precis utanför.

Gillar du dessutom att ha kul på jobbet har du hittat rätt. För oss är det viktigt att vi i personalgruppen har kul tillsammans med varandra och våra barn och ungdomar. Hos oss hittar du ett gäng trevliga kollegor i en prestigelös miljö.

Vi ser helst att du är utbildad behandlingsassistent, behandlings/socialpedagog, socionom, beteendevetare, undersköterska med psykiatriinriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Vid intervju ska du ha med ett utdrag ur belastnings- och misstankeeregistret. Du kan beställa utdraget här:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Om du tycker detta låter roligt och spännande så tveka inte att höra av dig till oss. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att söka.

Vi söker behovs-, och sommarpersonal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HVB Aktivitet Struktur Trygghet

Placering

Tranås

Kontaktperson

Hvb Aktivitet Struktur Trygghet Tranås AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons