Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en Work Planner/Beredare till vår produktionsenhet i Torslanda

Vi söker en Work Planner/Beredare till vår produktionsenhet i Torslanda

Valmet AB · Göteborg · Ansök senast 6 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Valmet i Göteborg arbetar med leveranser av miljövänliga kraft- och värmepannor för tekniskt krävande bränslen samt av sodapannor till pappers- och massaindustrin.

Vad kommer du att göra

I rollen som Work Planner/Beredare kommer du att ansvara för beredning, planering och internprojektledning av kundorder och projekt inom vår produktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är kalkylering och beredning av förfrågningar och offerter för nya projekt, samt planering av inkomna beställningar av reservdelar, akutorder och nya projekt. Dessutom ingår projektledning samt uppföljning av planerade ordrar med avseende på utfall och tidsplan mot såld affär.

Du kommer att ges stor frihet under eget ansvar. Rollen innebär ett brett omfång mellan teknisk försäljning, produktion, leverans och uppföljning. Det finns även stora möjligheter att påverka och utveckla rollen.

Du förväntas att aktivt medverka i produktionens utveckling och vara drivande i vårt förbättringsarbete både i stort och smått.

Vem är du

För att lyckas i rollen som Work Planner/Beredare behöver du ha en teknisk utbildningsbakgrund från gymnasie eller motsvarande samt ha erfarenhet från tillverkning och verkstad. Genom tidigare erfarenheter har du ritningsförståelse och svetskännedom, samt förståelse och kunskap om tekniska kalkyler, planering och projektledning. Du är van med att arbeta självständigt, med en känsla för vikten av att leverera i tid.

För att trivas i rollen behöver du vara tekniskt intresserad, och ha sinne för kalkyler och grundläggande beräkningsjobb. Du trivs med projektledning genom närvaro i produktionen, och har en verklighetsnärvaro. Du behöver även ha förmåga att verka och vara trygg i en dynamisk miljö under ständig utmaning.

Andra kriterier som är framgångsrika i rollen:

Stark kommunikations- och samarbetsförmåga

Social, engagerande och självständig person samt en lagspelare

Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

God vana av administration och datasystem (CAD, planeringssystem)

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en givande position hos en global branschledare där du ges möjlighet att arbeta i en miljö där du kommer att bidra till framgång för organisationen och hitta möjligheter till personlig utveckling.

Övrig information

För mer information om tjänsten, kontakta Magnus Vejfors, Manager, Planning & Estimation, magnus.vejfors@valmet.com.

För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta Sofia Pålsson, Human Resources, sofia.palsson@valmet.com.

Du är välkommen med din ansökan senast 6 december.

Vi undanber oss från att bli kontaktade av annonssäljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Valmet AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons