Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en vikarie till vår kundservice på banken

Vi söker en vikarie till vår kundservice på banken

Norrköpingskontoret · Norrköping · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I denna roll möter du kunder både i det fysiska mötet och via telefon på vårt kontor i Norrköping city. Vi erbjuder ett roligt och lärorikt arbete med högt tempo där arbetsuppgifterna spänner över ett brett kompetensområde och du är med och bidrar till att skapa trygghet och möjligheter för våra kunder.

Som medarbetare inom kundservice bank är din uppgift att via telefon och i det spontana mötet hjälpa våra kunder med deras vardagsekonomi. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att erbjuda våra kunder bästa möjliga service och en helhetslösning anpassad till kundens behov. Det dagliga arbetet är socialt, roligt och lärorikt, där du i mötet med kunder känner att du kan göra skillnad både för den enskilda människan och samhället. Du jobbar med tydligt uppsatta mål där kundnöjdhet och försäljning är viktiga mätetal.

Vem är du?

Din bakgrund och erfarenheter kan variera men vi tror att du drivs och inspireras av att möta kunder och att skapa förtroendefulla relationer. Rollen kräver en professionell framtoning, ödmjukhet och intresse för kundens situation.

Rollen kräver att du är:

  • Noggrann
  • Sälj- och serviceinriktad
  • Tydlig i din kommunikation i både tal och skrift på svenska och engelska.

Mer information

Tjänsten är ett vikariat med start så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Gunilla Fredriksson 011-29 02 04. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-Partner Elin Wigert 013 - 29 07 88. Facklig kontaktperson Ninwa Georgis Pols 013– 29 06 49.

Du ansöker enkelt genom att svara på några urvalsfrågor och bifoga CV. Vi vill att vår rekryteringsprocess ska utgå från ett fördomsfritt och kompetensbaserat arbetssätt och därför rekryterar vi med urvalsfrågor och tester tidigt i processen. Vi tror att det är en process som passar dig som kandidat, då vi gör en rättvis bedömning av dina kompetenser. Efter att du sökt genom att svara på urvalsfrågorna kommer du att få en testinbjudan skickad till dig (detta mejl kan hamna i din skräppost så kolla även där). Testerna är två arbetspsykologiska tester. Därefter intervjuar vi de som matchar kompetensprofilen bäst.

Om oss

Länsförsäkringar Östgötas vision är att tillsammans skapa trygghet och möjligheter. Det vill vi göra genom att erbjuda attraktiva tjänster inom bank, försäkring och fastighetsförmedling men också genom att engagera oss i våra kunder och i Östergötland som plats. Det är nämligen kunderna som äger oss och det är för dem vi finns till. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter, roller och uppdrag. Alla lika viktiga för att vi ska kunna erbjuda trygghet och möjligheter till östgötarna. Vi vill att alla ska kunna vara sig själva och se sig själva som en del av en större helhet. På Länsförsäkringar Östgöta kan du utvecklas, växa och framför allt bidra till att fler östgötar känner sig trygga och får nya möjligheter. Välkommen att bli en av oss i teamet bakom tryggheten!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrköpingskontoret

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Länsförsäkringar Östgöta

Dela jobbannonsen

Anmäl annons