Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en VD Assistent

Huvudkontor · Stockholm · Ansök senast 4 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VD Assistent

På Stockholm Exergi arbetar vi alla mot det gemensamma målet att vara en klimatpositiv verksamhet senast under 2026. Det vill säga, att fånga in mer koldioxid ur atmosfären än vad vi själva släpper ut och på det sättet bidra till att motverka klimatförändringarna. Genom att utveckla tekniken bio-CCS jobbar vi för att kunna fånga in koldioxid och skapa minusutsläpp.

Vi vill ha med dig på resan!

Vad kan vi erbjuda dig?

I rollen som VD assistent kommer du att arbeta med att stödja, underlätta och möjliggöra VDs arbete internt och externt genom att frigöra tid och möjliggöra rätt prioritering för bolagets bästa.

I rollen krävs det att du tar ett övergripande ansvar för vd:s och företagsledningens gemensamma administration. Det innefattar både direkt arbete åt VD samt självständiga arbetsuppgifter i relation till intern organisation och externa intressenter. Rollen förutsätter flexibilitet och ständig utveckling tillsammans med VD.

Arbetsuppgifter:

  • Samordna ledningsarbete administrativt
  • Planera, koordinera och kommunicera kring vd:s olika åtaganden
  • Planera, koordinera och kommunicera kring styrelse och lednings åtaganden
  • Underlätta och delta i planering av VIP besök
  • Ansvara för att årsmötesplan tas fram och synkroniseras i organisationen tillsammans med övrigt assistent-team
  • Förbereda och medverka vid ledningsgruppsmöten och ledningskonferenser
  • Agera ingång och prioritering för externa kontakter med VD
  • Hantera fakturor, resor och reseräkningar åt VD

Varför jobba med mig?

Som ledare är jag organiserad, effektiv och driven. Jag inspireras av människor som är engagerade och vill vara med i arbetet mot en hållbar stad. Jag tror att teamwork och en genuin vilja att hjälpa andra är viktiga faktorer för framgång. Hos oss värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ett fungerande livspussel. Min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Jag vill att du är en självgående och aktiv problemlösare som är villig att ta på dig utmaningar, men också fira framgångar med dina kollegor.

Anders Egelrud, VD Koncernchef Stockholm Exergi

Vem är du som person?

Du är nyfiken, ansvarsfull, engagerad och vill vara med och skapa en klimatpositiv energiproduktion. Du älskar utveckling och arbetar gärna tillsammans med andra drivna kollegor. Du vågar lyfta problem och utmaningar i verksamheten och arbetar själv aktivt för att du och dina kollegor ska trivas och arbeta ännu bättre tillsammans

Det är inget krav att ha personligtbrev när du skickar in din ansökan till oss. I nästa steg av ansökan är vi nyfikna på din kunskap och dina erfarenheter och kommer att ställa frågor om det.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huvudkontor

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Stockholm Exergi AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons