Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en utbildad florist eller säljare till våran butik

Vi söker en utbildad florist eller säljare till våran butik

Iris Blomsterhandel i Gällivare AB · Gällivare · Ansök senast 31 aug. (20 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Florist /säljare i din ansökan

Vi söker Dig som har en floristutbildning eller jobbat som säljare i butik och vill ta chansen att komma i full blomning !

Interflora Gällivare söker en glad utåtriktad florist/säljare till vårat team som kommer att ge dig chansen att få jobba i en miljö omgiven av gröna och blommande växter, prunkande härliga buketter i olika färger och inte minst ta hand om våra fantastiska kunder och hjälpa dem till ett bra köp.

Vi är en butik som i år firar 60 år som blomsterhandel och är duktiga på det vi håller på med då det gäller trender, färg och form om man får skryta lite !!! I vårat sortimentet har vi förutom blommor en stor avdelning med ERNST ´s sortiment samt Kählers produkter och givetvis mycket mera.

Vad gör du hos oss? *Som säljare expiera kunderna, göra buketter, svara i telefon, exponera varor, uppackning, vattna växterna och hålla butiken fräsch och redo ! * Som utbildad florist är du delaktig att göra begravningsbinderier, brudbuketter och förproducerade buketter vem är Du ? * Du talar och skriver på svenska alt. engelska* Du är driven och orädd och din bakgrund får gärna varit som säljare i butik med kassavana. * Du är lyhörd och har lätt att ta till sig nya arbetsuppgifter. * Strukturerad och har ordning och reda är ett måste hos oss.

Om du är ovan som florist/ säljare så hjälper vi dig in i yrket på ett bra sätt då vi har mycket stor vana att hjälpa nya in i branschen.

Tag chansen att komma till en unik och stimulerande arbetsplats som väcker känslor !!

Ring eller maila mig för mer information. Hälsningar Mikael Isaksson


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Iris Blomsterhandel i Gällivare AB

Placering

Gällivare

Kontaktperson

Iris Blomsterhandel i Gällivare AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Florist /säljare i din ansökan

Dela jobbannonsen