Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en Terapeut med kompetens inom DBT och KBT

Vi söker en Terapeut med kompetens inom DBT och KBT

FINJAGÅRDEN · Hässleholm · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Finjagården är ett behandlingshem som erbjuder småskalig och högspecialiserad behandling för personer med personlighetsproblematik, neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, depression, missbruk, självskadebeteende, ångest, OCD, ätstörning och trauma. Vi utför även psykiatriska utredningar.

Med strukturerade behandlingsmetoder som DBT, KBT, PE samt EMDR kompletterad med ett kvalitetssystem, säkerställs dokumenterade behandlingsresultat. Ett kvalitetssystem med uppföljning för såväl klienter, närstående som uppdragsgivare skapar insyn, medverkan och trygghet.

Vår 50-åriga erfarenhet kombinerat med evidensbaserade behandlingsmetoder ger oss goda förutsättningar för att uppnå resultat.


Våra medarbetare är vår viktigaste resurs, vi ska ha en arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och utvecklas och mår bra såväl fysiskt som psykiskt.

Vi söker dig som har en grundutbildning inom socialt arbete och/eller sjukvård , vi har som krav att du läst KBT-steg 1 samt har några års erfarenhet som KBT-terapeut. Erfarenhet och utbildning inom DBT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som terapeut på Finjagården kommer du att ingå i vårt terapeutteam. Behandlingspersonal på enhet arbetar tillsammans med terapeut runt klienten för att nå målen i uppdraget.

De behandlingsmodeller vi arbetar med är KBT, DBT, PE (trauma) och KBT-E (ätstörning). I arbetet ingår bland annat individuella sessioner, grupp, telefonkonsultation, familjegrupper, egen utbildning och samverkan.

Intervjuer pågår kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan .till sista dagen Är du intresserad skicka in ditt personliga brev och CV.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FINJAGÅRDEN

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

Finjagården AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons