Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en Teamleader!

Tekniska Museet · Stockholm · Ansök senast 7 sep.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en Teamleader som vill vara delaktig i vår satsning på kvällsupplevelsen och leda ett team till goda resultat.

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med avdelningschefen svara för den dagliga driften av museets kvällsteam. Som teamleader ansvarar du för koordinering av medarbetare, lägger schema och ingår i den dagliga driften. Tillsammans med avdelningschefen ansvarar teamleadern för planering och iscensättandet av museets kvällskoncept. Du kommer ingå i avdelningen Värdskap som i verksamheten ansvarar för att ta hand om besökarna och se till att de får hisnande upplevelser. Tjänsten är fördelad på 60 % schemalagda kvällar. Arbetstider 16.00 – 22.30. Muséet är öppet 365 dagar om året.

Tillträde så fort som möjligt fr.o.m. augusti.

Din bakgrund och personlighet

Du som söker brinner för kundservice och kundens upplevelse. Du trivs bäst då du får vara en del av driften men samtidigt ansvara för utvecklingen framåt. Du leder genom att ställa krav på dina medarbetare och vill se andra utvecklas i sin roll. Du stimuleras av att jobba fram arbetsrutiner och skapa struktur från grunden.

Dina kvalifikationer

Baskrav

  • Du är minst 18 år
  • Du har 2 – 3 års erfarenhet inom arbetsledande roll i servicebranschen.
  • Du är bekväm att jobba sena kvällar, helger och lov.
  • Vana att tala inför en större grupp.
  • Du har utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, skriftligt och muntligt.
  • Van vid schemaläggning och erfarenhet att arbetsleda ett team i drift.
  • Erfarenhet av att kunna hantera stressiga situationer.

Meriterande

  • Har utbildning i första hjälpen eller säkerhetsarbete.
  • Har körkort B.
  • Behärskar ytterligare språk (utöver svenska/engelska).

Om Tekniska

De senaste åren har Tekniska tagit stora kliv in på edutainmentmarknaden där lekfullt lärande är centralt. 2019 hade Tekniska cirka 388 000 besökare, varav mer än hälften är barn och unga. Ett 60-tal heltidsanställda samt ett stort antal timanställda bidrar tillsammans till att erbjuda en fantastisk helhetsupplevelse där målet är att välkomna 500 000 besökare per år. Det ska nås genom högkvalitativa utställningar och programverksamhet, ett kundorienterat förhållningssätt, effektiva processer och god samverkan med finansiärer och partners. Tekniska är både ett science center och Sveriges största tekniska museum. Här kan barn och vuxna tillsammans utforska och upptäcka hur allting egentligen hänger ihop – en spännande resa från industrins barndom till framtidens storslagna visioner.

Tekniska museets vision är att vara en innovationslust för en hållbar framtid.

Ansök redan idag

Tjänsten inleds med sex månaders provanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Mejla din ansökan och CV till rekrytering_mottagandet@tekniskamuseet.se. Vi intervjuar löpande.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund samt olika funktionsvariationer hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tekniska Museet

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Stiftelsen Tekniska Museet

Dela jobbannonsen

Anmäl annons